Ben vintage radio kovalıyorum şu sıra. Bulması zor ama bu yüzden güzel ya zatensalguz yazdı:Ufuk bey Meranomda şu an 3 rengide mevcut alsak mı acaba?
Ufkynl yazdı:Ben vintage radio kovalıyorum şu sıra. Bulması zor ama bu yüzden güzel ya zatensalguz yazdı:Ufuk bey Meranomda şu an 3 rengide mevcut alsak mı acaba?
Biraz daha kovalayım o orda hazır zaten
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vintage siyah kırmızı olandan başka görmedim ben araştıma asamasindayim belki vardır tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. Gemi saatlerinde dediginiz gibi beyaz kırmızı.salguz yazdı:Ufkynl yazdı:Ben vintage radio kovalıyorum şu sıra. Bulması zor ama bu yüzden güzel ya zatensalguz yazdı:Ufuk bey Meranomda şu an 3 rengide mevcut alsak mı acaba?
Orijinal kadran rengi beyaz mı siyah mı acaba? Ben gemi saatlerinde hep beyaz kadranlı olanını görüyorum.
Bildiğim kadarıyla radio room (gemi veya sahildeki istasyonlarda telsiz (muhabere) kamarasi veya odası olarak geçer.) İlk başlarda her yarım saatte bir 3 er dk lık aralıklarla susma (telsizde tehlike sinyallerini alabilmek için sadece dinleme yapmak) ifade eder. Yani bu 3 dklarda hiç konuşma, sadece dinle demek. Daha sonraları bu 15 dk da bir olarak değişmiştir. 0-3, 15-18, 30-33 ve 45-48 arası kırmızı markalanarak. Eski kadranlarda gemilerde beyaz kadranda kırmızı olarak vardır.salguz yazdı:Ufkynl yazdı:Ben vintage radio kovalıyorum şu sıra. Bulması zor ama bu yüzden güzel ya zatensalguz yazdı:Ufuk bey Meranomda şu an 3 rengide mevcut alsak mı acaba?
Orijinal kadran rengi beyaz mı siyah mı acaba? Ben gemi saatlerinde hep beyaz kadranlı olanını görüyorum.
Ooo meranom site dili rusca olunca 3610 ruble. Ingilızce olunca 75 usd. 3610 ruble 58 dolar.salguz yazdı:Ufuk bey ben ruble olarak alıyorum çok daha uyguna geliyor.3610 ruble yaklaşık 350 Tl ye geliyor bu saat özelinde
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir
|
||||||||||||||