Teşekkür ederim [emoji1360]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim [emoji1360]
Nomos'un normalde sakin giden fuar yeniliklerine yakın zamanda yapılan Watches & Wonders 2024'te 31 adet farklı kadran rengi ile heyecan kattığını bir kaç yerde okudum.
KKarakuş yazdı:Nomos'un normalde sakin giden fuar yeniliklerine yakın zamanda yapılan Watches & Wonders 2024'te 31 adet farklı kadran rengi ile heyecan kattığını bir kaç yerde okudum.
Herkesin gönlündeki renk kartelasına göre 31 renkten elbet birisi bu yeni modellerde gönlüne düşmüştür diye düşünüyorum.
Tevfik Aydın hangi modeli kaç adet ile getirecek onu bilmiyorum lakin Campus serisi gibi hızlıca tükeneceğine eminim.
Bu arada benim gönlüme düşen modelleri ; Ariel ve Schneestrumn oldu [emoji1362]
Nomos dendiğinde zaten akla ilk gelen klasik Tangente modeli.slhgzl yazdı:KKarakuş yazdı:Nomos'un normalde sakin giden fuar yeniliklerine yakın zamanda yapılan Watches & Wonders 2024'te 31 adet farklı kadran rengi ile heyecan kattığını bir kaç yerde okudum.
Herkesin gönlündeki renk kartelasına göre 31 renkten elbet birisi bu yeni modellerde gönlüne düşmüştür diye düşünüyorum.
Tevfik Aydın hangi modeli kaç adet ile getirecek onu bilmiyorum lakin Campus serisi gibi hızlıca tükeneceğine eminim.
Bu arada benim gönlüme düşen modelleri ; Ariel ve Schneestrumn oldu [emoji1362]
Birkaç model benim de hoşuma gitti ama klasik beyaz kadran 130 referanslı olan model sanki daha asil gibi geliyor ve modası hiç geçmez diye düşünüyorum.Bir de bu yeni limitli modeller ile 130 referanslı tangente arasında 395 euro fark var yani yeni modeller daha ucuz mekanizma vs butun özellikler aynı sadece kayış farkı var bu da o kadar fark etmez diye düşünüyorum.Sebebini anlayamadım.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir
|