TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Nisan 2025 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Nisan 2012 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj mrbars » 18 Nis 2012, 17:00

mlm yazdı:Hozburun, 2fast, Vmetin :thumbup:
Mrbars, cok guzel bir Seiko, hayirli olsun, modifiye yapacak mısın? :)

sağol mlm. modlarım diye düşünüyordum ama saati bu haliyle pek beğendim, kıyamayabilirim. o yüzden açıkçası mod için 1 tane daha almayı düşünmeye başladım. :oops:
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj mucadeleci » 18 Nis 2012, 17:25

*Drk :thumbup:
*Distribitör, Ankara'da çivit mavisi bir Porshe görmüştüm, bu maviş onun direksiyonuna çok yakışır, yada tam tersi onun direksiyonu bu mavişe çok yakışırdı :) :thumbup:
*herojd11 :thumbup:

vmetin yazdı:evidence, paneristi ; arkadaş zorla aldıracaksınız şu panerai yi :champ:
mücadeleci saatte mavi renk favorim. ve bu seikonun mavisi süper :thumbup:
herkese mutlu günler

*vmetin teşekkürler :thumbup:

*mlm senin canın sağ olsun, her zaman bir ÖM'ine bakar ;)

Cihan yazdı:mlm :champ: mavilin süper bende şöyle bir vintage seiko5 bulabilsem :(

*Cihan, teşekkürler :) Ben bu Seiko5 i sahibinden.com dan aldım ama vintage saat almak biraz kumar gibi, aldığım bütün vintage saatlerimi ustama götürüyorum, gereken tüm bakımlarını yaptırıyorum, aksi halde randıman alamıyorum, çok temiz bir saat olsa, yıllardır içi açılıp bakım görmediği için zaman tutması iyi olmuyor yada yeni bakım yapılmış bir saat ise allayıp pullayıp üstün körü bakım yapılmıştır şüphesi ile, güvenemeyip yine bakım yaptırıyorum. Ama bu süreçte zevkli geçiyor zira üzerine harcanan emeğin karşılığını verecek kalitede saatler, "simple is beautiful" prensibi ile üretilmişler. Sana tavsiyem eğer böyle bir saat alacak isen, saati alacağın kişinin 10'larca saat ilanı olmamasına dikkat et, zira o tipler "istisnalar hariç" genelde kasap oluyorlar.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

TSF Nisan 2012 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj mlm » 18 Nis 2012, 17:56

mrbars yazdı:
mlm yazdı:Hozburun, 2fast, Vmetin :thumbup:
Mrbars, cok guzel bir Seiko, hayirli olsun, modifiye yapacak mısın? :)

sağol mlm. modlarım diye düşünüyordum ama saati bu haliyle pek beğendim, kıyamayabilirim. o yüzden açıkçası mod için 1 tane daha almayı düşünmeye başladım. :oops:

Aslında bir tane daha almak yerine bu şekliyle bir süre kullanıp daha sonra mod yapabilirsin derim ben, saati ilk aldiginda o haliyle insan cok sevse de zamanla yine de elbise degisikligi vs arayisina giriliyor ister istemez, yine sen bilirsin tabi :)

Herojd paylaşım icin tesekkurler, zira pek sık yapmiyorsun :D :D

Mucadeleci, sagol dostum, cok tesekkurler :) Hakikaten Simple is beautiful, Seiko 5 ler icin yerinde bir cümle, sevgiler :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj SeRxx » 18 Nis 2012, 18:18

Mücadeleci, Drk, Distribitor :champ:

Herojd seni buralarda görmek güzel bu süper manzara için ayrıca teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 18 Nis 2012, 18:23

herojd11 yazdı:bende Pazar gününden bir kare ile katılayım

Resim

:champ: :champ: :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj razz » 18 Nis 2012, 18:33

mucadeleci yazdı:Sana tavsiyem eğer böyle bir saat alacak isen, saati alacağın kişinin 10'larca saat ilanı olmamasına dikkat et, zira o tipler "istisnalar hariç" genelde kasap oluyorlar.

Çil, sandık, nadir, koleksyoner.. Bu sıfatların geçtiği ilanlara da dikkat derim..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj SeRxx » 18 Nis 2012, 18:44

Razz yazdı:
mucadeleci yazdı:Sana tavsiyem eğer böyle bir saat alacak isen, saati alacağın kişinin 10'larca saat ilanı olmamasına dikkat et, zira o tipler "istisnalar hariç" genelde kasap oluyorlar.

Çil, sandık, nadir, koleksyoner.. Bu sıfatların geçtiği ilanlara da dikkat derim..

Bir de şuna dikkat etmek gerek: '' Resimde ne görüyorsanız aynısı elinize geçecek.'' Bu tür açıklamaları genelde sahte satanlar yazıyor ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj refresh » 18 Nis 2012, 19:19

Foruma adım atmak için yanlış bir tercih gibi duruyor Hugo Boss otomatik :D. Kız arkadaşım hediye etmemiş olsa, o parayı çin mekanizmalı bir saate verir miydim bilmiyorum. Fakat 2 aydır gayet iyi zaman tutuyor...
Resim
Resim
En son refresh tarafından 18 Nis 2012, 19:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
refresh

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: blumenberg ve 30 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners