Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet 100 m gerçi hiç suya sokmadım bir ara yaza denemek lazım ama enfes bir model adı gibi çikolataprx yazdı:Güzel saat sızdırmazlık bu modellerde de 100m dimi?Heesh yazdı:
SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seikoların sızdırmazlığı iyi bendeki 21 yıllık quartz. son water resistant yazanlardan düşün 3atm falan da değil galiba düne kadar yıkıyordum[emoji846]artık koruyorum 2003 ten beri benimle.denizde kum çizer havuzda dene bence hem bezelin arasına kum giriyor bezel bazen dönmüyor dikkatli olmak gerek öyle duyum aldım.güle güle kullan.Heesh yazdı:Evet 100 m gerçi hiç suya sokmadım bir ara yaza denemek lazım ama enfes bir model adı gibi çikolataprx yazdı:Güzel saat sızdırmazlık bu modellerde de 100m dimi?Heesh yazdı:
Teşekkürler valla sulu işler için citizen var onu kullanıyorumprx yazdı:Seikoların sızdırmazlığı iyi bendeki 21 yıllık quartz. son water resistant yazanlardan düşün 3atm falan da değil galiba düne kadar yıkıyordum[emoji846]artık koruyorum 2003 ten beri benimle.denizde kum çizer havuzda dene bence hem bezelin arasına kum giriyor bezel bazen dönmüyor dikkatli olmak gerek öyle duyum aldım.güle güle kullan.Heesh yazdı:Evet 100 m gerçi hiç suya sokmadım bir ara yaza denemek lazım ama enfes bir model adı gibi çikolataprx yazdı:Güzel saat sızdırmazlık bu modellerde de 100m dimi?Heesh yazdı:
[emoji106]mass miydi bu çok güzel tebrikler
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 17 misafir
|