Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
runo34 yazdı:
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle katılıyorum [emoji1360][emoji3526]Skywalker34tr yazdı:runo34 yazdı:
Onur göz alıcı bir güzelliği var.
Çok güzel gerçekten [emoji108]Otomatik versiyonu da var mı bu modelin ?orientmako yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Prospex speedtimer oto chrono olarak bunu çıkardılar. Görsel olarak alakasız modeller. Bunu da deneme fırsatım oldu konforsuz geldi açıkçası.mrtkrks yazdı:Çok güzel gerçekten [emoji108]Otomatik versiyonu da var mı bu modelin ?orientmako yazdı:
Güzel değil zatenorientmako yazdı:Prospex speedtimer oto chrono olarak bunu çıkardılar. Görsel olarak alakasız modeller. Bunu da deneme fırsatım oldu konforsuz geldi açıkçası.mrtkrks yazdı:Çok güzel gerçekten [emoji108]Otomatik versiyonu da var mı bu modelin ?orientmako yazdı:
Daha yüksek fiyat segmentinde özgün olma çabası olarak yorumladım ben bu modeli.mrtkrks yazdı:Güzel değil zatenorientmako yazdı:Prospex speedtimer oto chrono olarak bunu çıkardılar. Görsel olarak alakasız modeller. Bunu da deneme fırsatım oldu konforsuz geldi açıkçası.mrtkrks yazdı:Çok güzel gerçekten [emoji108]Otomatik versiyonu da var mı bu modelin ?orientmako yazdı:
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: sentez42 ve 118 misafir
|