Tansel bey pure classic
slhgzl yazdı:Aynen ôyle Tansel hocam saat zevki zamanla evriliyor ben de onceden takvimsiz saat almam diyordum ama simdi belki de bazı saatlerde takvim olmaması daha hoşuma gidiyor.Homage saatlere gelince benim de zamanında almisligim var ama zevk vermiyor homage saat takacagima gercek Seiko 5 takarım ondan iyi diyorum.
[emoji2323]tt59 yazdı:slhgzl yazdı:Aynen ôyle Tansel hocam saat zevki zamanla evriliyor ben de onceden takvimsiz saat almam diyordum ama simdi belki de bazı saatlerde takvim olmaması daha hoşuma gidiyor.Homage saatlere gelince benim de zamanında almisligim var ama zevk vermiyor homage saat takacagima gercek Seiko 5 takarım ondan iyi diyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, Vostok tercih ederim homage yerine, bir diver saate ihtiyacım var aslında ama karar veremiyorum, Safir cam, çelik bilezik, 20 mm lug aralığı, 40-41 mm kasa çapı,tarih penceresi altta saat 6 konumunda olacak, seramik bezel bana en yakın model f/p olarak tissot seaster 1000 ama onda da seramik bezel yok
vysaknc yazdı:[emoji2323]tt59 yazdı:slhgzl yazdı:Aynen ôyle Tansel hocam saat zevki zamanla evriliyor ben de onceden takvimsiz saat almam diyordum ama simdi belki de bazı saatlerde takvim olmaması daha hoşuma gidiyor.Homage saatlere gelince benim de zamanında almisligim var ama zevk vermiyor homage saat takacagima gercek Seiko 5 takarım ondan iyi diyorum.
Ben de öyle düşünüyorum, Vostok tercih ederim homage yerine, bir diver saate ihtiyacım var aslında ama karar veremiyorum, Safir cam, çelik bilezik, 20 mm lug aralığı, 40-41 mm kasa çapı,tarih penceresi altta saat 6 konumunda olacak, seramik bezel bana en yakın model f/p olarak tissot seaster 1000 ama onda da seramik bezel yok
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun..[emoji137]tt59 yazdı:vysaknc yazdı:[emoji2323]tt59 yazdı:slhgzl yazdı:Aynen ôyle Tansel hocam saat zevki zamanla evriliyor ben de onceden takvimsiz saat almam diyordum ama simdi belki de bazı saatlerde takvim olmaması daha hoşuma gidiyor.Homage saatlere gelince benim de zamanında almisligim var ama zevk vermiyor homage saat takacagima gercek Seiko 5 takarım ondan iyi diyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat aralığı uymadı abi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Turker ve 109 misafir
|