SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
prx yazdı:Arkadaşlar benim baya bi geniş ailem ama hepsinin bi anısı var birtürlü çıkaramadım.sanirsam bir hydro ve ya smp olsa tmm dır herhalde..saat sevgisi işte soldan sağa citizen oto.marine sport -hamilton aviation khaki pilot pioneer oto.-longines conquest oto.-citizen bayan oto.-hislon mekanik unitas-nacar mekanik unitas-seiko vintage chronograph(20 yıl)-tissot carson premium gent moonphase-tissot prx gold-fossil chronograph-bevirlyhills polo club japan-nacar 9t22 miyota-momentus gl 15 miyota-vintage momentus 1L 30 miyota(25 yıl)saygılar. [emoji2369]
Aynen:)sentez42 yazdı:prx yazdı:Arkadaşlar benim baya bi geniş ailem ama hepsinin bi anısı var birtürlü çıkaramadım.sanirsam bir hydro ve ya smp olsa tmm dır herhalde..saat sevgisi işte soldan sağa citizen oto.marine sport -hamilton aviation khaki pilot pioneer oto.-longines conquest oto.-citizen bayan oto.-hislon mekanik unitas-nacar mekanik unitas-seiko vintage chronograph(20 yıl)-tissot carson premium gent moonphase-tissot prx gold-fossil chronograph-bevirlyhills polo club japan-nacar 9t22 miyota-momentus gl 15 miyota-vintage momentus 1L 30 miyota(25 yıl)saygılar. [emoji2369]
Güzel modeller var. Birazını eritip birleştirmek lazım ama sanki
Tsuyosa’nın en güzel rengi bencehlkshnr yazdı:
Renkliler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel ve zengin bir aile gerçekten. Fakat hiç silikon kayışlı bir saat göremedim, sevmiyor musunuz yoksa denk mi geldimuratcan87 yazdı:Güncel aile şu şekli aldı:
Soldan sağa
Vintage kardeşler (Hepsi kurmalı): Zenith Sporto (1968), Oris 7 Jewels (1951), Omega Seamaster (1959)
Pilliler: Swatch Irony (2001), Casio (2013)
Japonlar (Hepsi Otomatik): Seiko 5 (2001), Seiko 5 (1985)
İsviçreli günceller (Hepsi Otomatik): Speedmaster Racing (2022), Railmaster (2023), Longines Flagship Heritage (2017), AquaTerra (2023)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 55 misafir
|