runo34 yazdı:Mtn yazdı:runo34 yazdı:Günaydın [emoji295]

2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel saat güle güle kullanın. Yeni seriden çok daha güzel. Bu modellerin kurma kolu vidalı mı, güç rezervi biraz düşük kullanım zorluğu oluşturuyor mu? Genel yorumlarınızı alabilir miyim?
Çok teşekkür ederim. Evet kurma kolu vidalı. Rezerv süresi yeni mekanizmalara göre düşük kalmasına rağmen kullanım zorluğu oluşturduğunu söyleyemem. Daha önce kırmızısını kullanmış olarak bu rengin daha çok yönlü olduğunu belirtebilirim. Son olarak olay pointer date ise tarihin zıt renkte olması kesinlikle çok daha hoş. Benim bileklerim için bi tık büyük gibi ama bakalım [emoji4]
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kırmızısının bronz olanını çok beğendim. Sizdeki pointer date in kırmızımsı olması benim de dikkatimi çekti. Rakamların fontlarıda çok karakteristik, özellikle 4 rakamı çok estetik duruyor. Son olarak çap konusuna ben de çok takılıyorum ama hiç de büyük durmuyor bence.
Saati takan olarak bilekte büyük algılayabiliyoruz. Aksine karşıdan ayna fotolarında ve başkasının gözüyle çok orantılı duruyor. Geçenlerde Baltic 36mm klasik bir model denedim, o çok küçük geldi mesela. 38-40mm gayet iyidir. Güzel günlerde