2107113SR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vysaknc yazdı:Nasıl olur Salih bey [emoji4],Bulova Moonwatch çok tutulan bir model ,forumda eskiden resimlerini sıkça görüyordum benimde bir ara almayı düşündüğüm bir saatti,sizde Bulova Moonwatch olduğunu tahmin ediyordum doğrusu.. Veysi bu arada..slhgzl yazdı:vysaknc yazdı:[emoji106]slhgzl yazdı:Seikonun efsanelerinden SARB033
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Veysel (Veysi ?) bey bulova da çok güzel.Ben de o kadar saat var ama bir tane bulova yok.Bir ara moonwatch a ve devil divera niyetlendim ama nasip olmadı.
Ben alırım abi.gönder gelsin.[emoji16]moonwatch 46mm çok büyük abi ben de niyetlenmistim[emoji846]slhgzl yazdı:vysaknc yazdı:Nasıl olur Salih bey [emoji4],Bulova Moonwatch çok tutulan bir model ,forumda eskiden resimlerini sıkça görüyordum benimde bir ara almayı düşündüğüm bir saatti,sizde Bulova Moonwatch olduğunu tahmin ediyordum doğrusu.. Veysi bu arada..slhgzl yazdı:vysaknc yazdı:[emoji106]slhgzl yazdı:Seikonun efsanelerinden SARB033
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Veysel (Veysi ?) bey bulova da çok güzel.Ben de o kadar saat var ama bir tane bulova yok.Bir ara moonwatch a ve devil divera niyetlendim ama nasip olmadı.
Veysi bey moon watch biraz büyük mü pilli falan derken öyle kaldı sonra da hem fiyat bayağı yükseldi hem de pek piyasada yok sanırsam ikinci el saat de ben almıyorum.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
|