Çok güzel maşallah taba renk kayış ayrı bir güzellik katmış.Kb8 yazdı:
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel maşallah taba renk kayış ayrı bir güzellik katmış.Kb8 yazdı:
Abi resmen yıllara meydan okumuş çok hoş duruyor.eraslani yazdı:Öğrencilik yıllarında sık kullandığım saatimi ufak bir bakimla hayata döndürebildim ..Swatch irony, yıl 1996.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel görünüyor [emoji106]manil yazdı:Bu güzelliği satmaya çalıştığım için pişman oldum. Hakeza Marine Master'da. Gelecek günlerde bu saatle ilgili ufak bir estetik dönüşüm olacak, onu da size göstereceğim.
Not: Seiko'nun neden bu saati eski waffle strap ile satmadığını anlamak zor.
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
Merdo yazdı:eraslani yazdı:Öğrencilik yıllarında sık kullandığım saatimi ufak bir bakimla hayata döndürebildim ..Swatch irony, yıl 1996.
Hocam mavi sevginiz o zamanlardan geliyor demek
slhgzl yazdı:eraslani yazdı:Öğrencilik yıllarında sık kullandığım saatimi ufak bir bakimla hayata döndürebildim ..Swatch irony, yıl 1996.
Ismail bey aynı saatin gri kadranlı olanını 1999 yılında Ankara da askerken ilk maaşımla almıştım.Su an evde kutusunda yatıyor.Yanlış hatırlamıyorsam yeni pil taktırdığım halde iki üç gün içerisinde pil bitiyordu ben de uğraşıp yaptırmadım.Bu saati aldığımda seiko kinetikler yeni çıkmıştı o zaman hemen hemen benim bir maaşım ediyordu(240TL.) Fiyat fazla geldiği için bu saati almıştım.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: kogan ve 129 misafir
|