Bu aralar sabrın sonu selamet modum açık kaldı sanırım... [emoji16]
Sevgili dostum Umut'a tekrar tekrar teşekkürler... [emoji120]

Maradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]

Hayırlı olsun maradonaMaradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]

Maradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]
Daha rafine seçimler peşinde koşuyorum uzun zamandır... Nasip oldular sonunda... [emoji120]eraslani yazdı:Hayırlı olsun maradonaMaradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]
Bir efsaneye daha sahip olmuşsunuz.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emanetin namusumdur Umut... Gözün arkada kalmasın... [emoji173]Umutt yazdı:Maradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]
Hayırlı olsun,
Mazi kalbimde bir yaradır diyorum..
Maradona yazdı:Daha rafine seçimler peşinde koşuyorum uzun zamandır... Nasip oldular sonunda... [emoji120]eraslani yazdı:Hayırlı olsun maradonaMaradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]
Bir efsaneye daha sahip olmuşsunuz.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolda olan bir de Seiko Atlas var, o da gelince hedef saat ailem neredeyse tamamlanmış olacak... Uzun vadede bir Rolex Milgauss ile de jübilemi yapar, sahalardan çekilirim gayrı... [emoji111]
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için arkadaşlar... Herkesin gönlündeki saate kavuşması dileğiyle... [emoji257]

Çok teşekkürler sevgili @Mandos... Sabırla beklemek gerek bazen... Acı yok Rocky... Pes etmek yok... ;-)Mandos yazdı:Maradona yazdı:Amanın da kimler gelmiş bileğime... Hoş gelmiş... Yesin onu babası... [emoji173]
Aman aman aman nereye geldim daha demin evdeydimSanırım peş peşe 3 oldu. Bu zehir fena:) Hayırlı olsun tekrardan Meistersinger sevdama kavuşurum umarım ben de
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
|
||||||||||||||