TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2025 Kış Güneşleri 2026 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri 2017 Kış Güneşleri 2018 / Daily Wristsho

Mesaj ÜmitYüksel » 07 Mar 2018, 17:22

Yok ya hiç güzel değil .Blnr daha güzel .Bu foto ile görüşümü değiştirmem. :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

TSF Güz Gülleri 2017 Kış Güneşleri 2018 / Daily Wristshot

Mesaj Umutt » 07 Mar 2018, 17:41

arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığı ya da alıntıladığı resmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz yoksa hepimiz aslında farklı resimler mi görüyoruz ?

Zeki Müren de bizi görüyor mu diyerek bitireyim ;))

kusura bakmayın umarım saat paylaşımıni keyfine turp sıkmamışımdır ama cidden merak ettim.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Cruciatus » 07 Mar 2018, 17:42

Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığınya da alıntıladığı tesmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz ?

kusura bakmayın umarım saat paylaşımıni keyfine turp sıkmamışımdır ama cidden merak ettim.

Şuan Zenith var.. Sabah benim Omega 007 vardı mesela.. neye göre değişiyor bilmiyorum..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

Mesaj EnderE » 07 Mar 2018, 17:44

Selamlar Resim

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj mlm » 07 Mar 2018, 17:49

Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığı ya da alıntıladığı resmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz yoksa hepimiz aslında farklı resimler mi görüyoruz ?

Umutt karışık sanırım, misal yemek başlığında da benim dolmaları Hellhound götürmüş gibi duruyor.

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj slhgzl » 07 Mar 2018, 17:59

Hasan bey hayırlı olsun.Bi ara ben de niyetlendim ama almadım.Sim di de alpinistle ninja turtle srpc49 arasında kaldım.Sizce hangisini alayim?
Civil High Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj Umutt » 07 Mar 2018, 18:01

Cruciatus yazdı:
Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığınya da alıntıladığı tesmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz ?

Şuan Zenith var.. Sabah benim Omega 007 vardı mesela.. neye göre değişiyor bilmiyorum..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şaşırdım şimdi, ben o ortak ekranda, kendi paylaşımlarımı çok sık görünce cihaz bir şekilde loglama yapıyor ve herkes kendi paylaştığı fotoları görüyor diye düşünmüştüm.

Teşekkürler Cruciatus
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Umutt » 07 Mar 2018, 18:02

mlm yazdı:
Umutt yazdı:arkadaşlar bir şey soracağım, bu tapatalkta başlıklar altında görünen ve mütemadiyen değişen resimler var ya, örneğin güz güllerinde konu başlığı altında benim zenith pilot un resmi var şu anda, bu neye belirleniyor bilen var mı ? Bir de mesela herkes kendi paylaşım yaptığı ya da alıntıladığı resmi mi görüyor orda? Mesela siz şimdi konu başlığı altında Zenith i mi görüyorsunuz yoksa hepimiz aslında farklı resimler mi görüyoruz ?

Umutt karışık sanırım, misal yemek başlığında da benim dolmaları Hellhound götürmüş gibi duruyor.

Resim

Cengiz Hocam renk katıyorsun foruma :)))
Kullanıcı avatarı
Umutt

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners