TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Enstrümantal / Saatlerimiz Enstrüman Çalarken

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz Enstrüman Çalarken / TSF Enstrümantal

Mesaj apesen » 23 May 2012, 18:49

Archimed, meşhur SH-101'i faiş fiyat teklif edilince dayanamayıp sattım, Rhodes'da evde yer olmaması ve benim bu aralar neredeyse hiç çalamamam sebebi ile bir arkadaşımın stüdyosunda, ama bu aralar geri alma planlarındayım. Ama söz, burayı bulunmaz enstrüman fotografları ile süsleyeceğim her fırsatta :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Saatlerimiz Enstrüman Çalarken / TSF Enstrümantal

Mesaj SeRxx » 23 May 2012, 18:55

Apesen cok güzel fotograflar başlığı şenlendirdiniz :champ:

Ben bağlamama sesi azaltıyor diye eko falan taktırmadım ses sistemine bağlamak icin önerebileceginiz ne tür cihazlar var acaba ?

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj apesen » 23 May 2012, 19:03

Serxx, senin ilacın Fishman PSY-201, evet biraz akustik sesini azaltıyor, bağlama kesilecek, içerideki metreküpten bi miktar çalacak, ama kuru bağlamanın iyi amfiden gelen sesini seviyorsan, en güzeli bu, tabii bunu bir bilene yaptırmanda fayda var, özellikle dikkat etmen gereken unsur da PSY-201 EQ ile beraber mutlaka MAN-N40 kodlu kırmızı, özel kesim eşikaltı manyetiğini edinmen

2. seçenek AKG C411 gibi bir mikrofon edinebilirsin. bu mikrofonlar piyasada yaprak mikrofon diye biliniyor, bu model ise en ağababalarından biri, yapışkan bir macunla bağlamanın ön kapağına tutturuyorsun, dilediğinde çıkarabiliyorsun, Erkan Oğur örneğin hep bu mikrofonları kullanıyor.

her iki seçenekle de iyi bir akustik amfi edinmen iyi olur, yine Fishman'in Loudbox Mini modelini, ya da Roland'ın Cube serisini ( ben satmasam da :) öneririm
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj SeRxx » 23 May 2012, 19:27

Cevap icin tesekkurler Apesen,
Baglama üzerinde fazla islem yaptırılması taraftarı değilim o yuzden böyle bir seye başvurdum.
Benim istediğim Erkan Ogur, Erdal Erzincan'ın falan kullandığı su köprünün altına yapıştırılan mikrofonlar; yani 2. seçenekteki uygun herhalde ortalama fiyatları ne acaba ? :)

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj apesen » 24 May 2012, 13:12

Serx, araştırdım 210 USD civarı fiyatı, ama mutlaka satan bir tanıdık vardır, araştırırız. Ya da muadil marka satan tanıdık buluruz olmadı :)

ama güzel bir amfi şart, 440 USD civarında da amfi alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj SeRxx » 24 May 2012, 13:24

Tesekkurler Apesen 210 usd birazcık fazlaymis :) alternatif uygun bir seyler buluruz herhalde ama sordurmustum kalitelilerin fiyatı yüksekmis .. Amfi ihtiyacım da var; bunları almam gerek alacağım zaman mutlaka rahatsız ederim seni musadenle ;)

---Tapatalk---
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj aokyy » 26 May 2012, 11:23

Çok güzel bir başlık olmuş. Teşekkürler serxx. Ben de bir yıldır bağlama ile uğraşıyorum. Uzun sap bağlamam var bir tane orta halli. Kursa gitme imkanı bulamadım şimdiye kadar. Alaylı öğrendik bir şeyler. Ama zaman geçtikçe şunu anlıyorum ki, eğitim şart.
Kullanıcı avatarı
aokyy

Mesaj SeRxx » 30 May 2012, 09:07

aokyy yazdı:Çok güzel bir başlık olmuş. Teşekkürler serxx. Ben de bir yıldır bağlama ile uğraşıyorum. Uzun sap bağlamam var bir tane orta halli. Kursa gitme imkanı bulamadım şimdiye kadar. Alaylı öğrendik bir şeyler. Ama zaman geçtikçe şunu anlıyorum ki, eğitim şart.

Aokyy ben de uzun sapla başladım. Ufak tefek bir şeyler öğrendiysen kursa gidip çok iyi seviyeye gelebilirsin. Hele İstanbul'daysan çok iyi eğitim alabilirsin :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], ogeday, onur226, scarbo ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners