msturan yazdı:tolgi, bu yaz bırak işi gücü; bul bir yerden 5000 lira.. Kalk Alaska'ya work&travel'a git..Orada hem saat başı aldığın paranın fazla olduğunu (sanırım 6-8$ civarı); hem günlük 12-14 saat civarı iş verdiklerini (sanırım çoğu yerde 10 saat işi almak bile mümkün olamıyormuş genelde) ; hem de gezip tozacak, dolayısıyla para harcayacak yer olmadığını söylüyorlar
Ben kendime güvenebilsem gidip bir yazda sub parası çıkarıp - hatta sub'ı koluma takıp - gelmeyi çok düşündüm; ama kolay değil işte..
O soğukta balık temizlemek (muhtemelen buna yakın bir şey yaptıracaklar), Amerika'ya gidip gezmeden gelmek, bir yazı feda etmek falan bayağı düşündürüyor
serxx yazdı:Tolgi titre ve kendine gel dostum Panerai'ler sana kurban olsun![]()
Thevenin yazdı:Sedir hocam haftalik 7'li karelere bolmeyi oneririm. Kollara ayrilma konseptinde. Ikinci hafta 7'de basarilar
tolgi06 yazdı:Şeytan diyor tası tarağı topla,sokakta yaşa. Okulu boş ver kendini tamamen özel ders verdiğin öğrencilere ada,yeme içme para biriktir. Okul 2 yıl uzasın ama sonunda kolunda Pam olsun...
Adam dogru ornek olmaya calisiyor beylerPanpa bu da horolojik Dogus virusu dedigimiz bir cesitleme. Tedavi de ayni

Teşhis ve tedavi için teşekkürler beyler

Thevenin gidip bir piyango bileti ya da kazıkazan mı çeksem acaba

msturan bir yaz çok be dostum. serxx gittim statta 10 tur koştum ama hala değişme yok