Teşekkürler. Bugüne kadar sahip olduğum fiyat/performans oranı en yüksek saatim bu oldu diyebilirim. Çünkü bu fiyat seviyesinde çelik kalitesi ve finishing'ler genelde baya zayıf olur. Bunda ise, bileziğin oturduğu iki lug arasındaki yüzey işçiliği hariç hiçbir yerde sırıtan bir seviye düşüklüğü yok. Açıkçası çok beğendim saati. Mavi, gri ve sarı olmak üzere 3 renkte almıştım. Diğer iki renkte kadranın gradient yapısından ötürü balans koyu renk içinde kayboluyor, onları daha az beğendim. Ancak sarı kadranlıda balansın ve çarkların hareketini de çok net görüyorsunuz. İskelet kadranlı saatlere mesafeli olmayan herkese öneririm, kenarda bulundurulabilecek hikayesi de olan kaliteli bir saat gerçekten. Seramik bezelin etli olması ve yazıların renk uyumu da çok iyi. Sadece safir camın sadece alttan anti reflektesi var gibi duruyor, onu çift taraflı yapsalarmış daha iyi olurmuş. Ufaktan bir Omega PO tadı bile verdi. Kesinlikle tavsiye ederim bu saati, beklentimin birkaç gömlek üstünde çıktı saat.