TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yacht Club / Deniz Tutkunları

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Deniz Tutkunları Unutmayın

Mesaj Clk » 19 Nis 2013, 21:42

2fast4u yazdı:Resim
[

2fast, ben bu yati 2 kere canli gördüm. Fotografta kücük cikmis diyorum :D Büyük, gösterisli, türünün tek örnegi ama kullanissiz ve mantiksiz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 19 Nis 2013, 21:50

Clk bu tekne bana denizalti temali uretilmis ozel bir uretim olarak gozukuyor.yoksa hicbir yat imalatcisi riskleri gozonunde tutarak boyle bir tasarimi suya indirmez.bu konuda ne dersin bilmiyorum yani bana gore siparis ama charter a sahibi coktan vermistir
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 19 Nis 2013, 21:56

Bu Almanya'da üretilmis olan bir yat. Sahibi de Rus yada Ukraynali su an hatirlamiyorum. Ama söyleyecegim tek sey bu yat satilmaz. Sadece gösteris ve özel olmak icin yaptirilmis bir yat. Buna gelene kadar neler var...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 19 Nis 2013, 22:01

Evet aynen dedigin gibi bu baslikta neler var gorecegiz yalnis su baslikla ilgili degisiklik neden yapilmiyor bu ne tutkuymus hay koymaz olaydim adini arkadas:))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: TSF Yacht Club / Deniz Tutkunları

Mesaj Clk » 19 Nis 2013, 22:08

Degistiriyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 19 Nis 2013, 22:12

bu superyatların cogu zaten gosteriş icin alınmıyor mu? tabii gosteriş ve prestij bence cok ayrı kavramlar birinin olması diğerini getirmiyor, bu yatda ters bile tepiyor..

nerde savarona, nerde bunlar..
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 19 Nis 2013, 22:25

Savarona bir ikondur ve bu tip yatlar ile mukayese kabul etmez :thumbup: Superyacht'lar ile ilgili bir nokta disinda haklisin.

Kimisi cocuklugunda Makinist olmak ister, kimisi TIR sahibi olmak ister, kimisi de denize gönül vermistir. Sonucta adamin parasi varsa taka ile gezmesini bekleyemeyiz. Üst sinir yok ne de olsa.

Mesela benim durumum olsa düsünmeden alacagim 2 tane yat olur. Bunlardan bir tanesi henüz üretilmedi. Sunseeker 155 Yacht. 3 deck ile 12 yolcu ve 10 mürettebat kapasiteli, 26 Knot hiza ulasabilen, 1 depo mazot ile 4500 nautical mil yapabilen dünyada ki tek yat. Bu arada depo yaklasik 100.000 Euro'ya doluyor :D

Digeri ise Riva Domino 86 hem spor görünüsü hem de kullanilabilirligi ve lüksü ile benim icin su an dünyanin en iyi yati ama bu tip yatlar hayallerimde gelecekte ki yillarda benim ile yaslanip cürüyecek :lol:
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj 2fast4u » 19 Nis 2013, 22:41

Clk sunseeker hakikaten uzaktan surat teknesi edasiyla yaklasirken iceride cok farkli bir dunya sunabiliyor .mangusta yine benim icin ayni ozelliklerde bir superyat gerci satildi ve ismi degisti sanirim.megayatlar bugun denizdeki zorlanan sinirlar hayal dunyasinin gercege donustugu en ozgur alanlar diye dusunuyorum.60 metre bir yatin deposu yaklasik 900 bin liraya doluyor ve sadece 5000 deniz mili gidiyor yani bu tip zevklerde para pul demek.gelelim prestij kalite kismina iste hersey burda basliyor teknenin ev sahipligini yaptigi helikopter jetskiler chriscraftlar garajda bir supersport arac aklima gelen oyuncaklar bunlar biletini almis yolcularin degil sadece bir kisiye ait dusunun ki icersinde nasil bir yasam konforu mevcut en son sistem muzik goruntu sistemleri mutfak ekipmanlari bence zevk ve hayalin gercekle bulustugu son nokta megayatlardir
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners