TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kitap ve Sinema Grubu

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Kitap ve Sinema Grubu

Mesaj Miriel » 11 Tem 2012, 17:35

vmetin yazdı:burdayım da, filmi yeniden izleyeceğim. Kitabı da yendien okuyacağım. zaman kısıtlı bence acele etme.

Biraz acele ediyorum çünkü işin yarım kalmasından korkuyorum
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj asymptote » 11 Tem 2012, 17:49

Miriel sakin ol :) Yarım kalmaz hiçbir şey.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Miriel » 11 Tem 2012, 17:49

asymptote yazdı:Miriel sakin ol :) Yarım kalmaz hiçbir şey.. ;)

Tamam sakinim asymptote...Anketten sonra senden başka kimse mesaj atmayınca bir an öyle düşündüm... 8-)
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj asymptote » 11 Tem 2012, 18:45

Onlar dersine çalışıyorlardır şimdi.. ;) Herojd kesin devamsızlık yapacak, öyle bir his var içimde.. :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Miriel » 21 Tem 2012, 17:36

Ağustos ayı için kitap ve film önerilerinezi bekliyorum... Daha yeni başlamamız ve arkadaşların yoğunluklarından dolayı biraz aksasada zamanla daha da sistemli bir halde olacağına inanıyorum
NOBLESSE OBLIGE!
Kullanıcı avatarı
Miriel

Mesaj asymptote » 21 Tem 2012, 17:45

Kitap konusunda önerim John Steinback'ten devam edelim, yine dokunaklı bir roman "İnci" bu sefer önereceğim kitap benim.
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj bulenty » 22 Tem 2012, 13:48

Hem kitap hem de film konusunda fikirlerimi memnuniyetle ifade ederek katkıda bulunmaya çalışırım.

Ayrıca herkesin etkilendiği filmler ve kitaplar tavsiye edilirse,o kitabı okuyan,filmi izleyenler arasında fikir alışverişi gayet güzel olur kanaatindeyim.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

Mesaj bulenty » 22 Tem 2012, 14:23

Kolay okunan yazlık bir tatil kitabı,okumayanlar için;"Kadından Kentler/Murathan Mungan

İstanbullular/Buket Uzuner

Ölü Bir DEniz/Erhan Bener-Filmi çok kötü idi,kitap çok iyi yazılmış

Bu arada aklıma gelmişken Oscar Wilde ın sevdiğim bir sözünü yazmak isterim "Ahlaka aykırı veya uygun kitap yoktur,iyi yazılmış veya kötü yazılmış kitap vardır.

Ben Cumhuriyet devrimleri kadar,Fransız devriminin de iyi bilinmesi taraftarı olan bir insanım.Mutlaka benle aynı fikirde olan bir çok arkadaşım vardır.

Onun için Server Tanilli nin tüm kitapları diyorum.

2. Dünya savaşı stratejisini anlatan tüm filmler.USA imparatorluğunun doğuşu hakkında ciddi temel oluşturur;Örnekse eğer Tora-Tora-Tora;General Patton;A Bridge too Far;Thin Red Line,Normandiya deniz ve kara çıkarmasını anlatan ve savaşın kaderini değiştiren"Saving Private Ryan"

Western ve Sergio Leone filmi sevenler için "Once upon a Time in The West ve meşhur Triology si,The Good Bad and the Ugly,For a Few Dollars More,Fistfull of Dollars...Bir çok günümüz yönetmenine önderlik etmiştir;örnekse eğer,Tarantino bunu açıkca ifade eder.

Coppola nın "Baba" serisi

Ve yine Coppola nın "Apocalyps Now"

Macera severler için Indiana Jones Triology si

Bir Luc Besson klasiği "Leon"

Biraz da günümüzden yazayım,

Barcelona and Barcelona,It's Complicated,A Good Year

Ridley Scott un "Black Hawk Down" Amerikanın Vietnam dan sonra sefilleri oynadığı film.Hans Zinneman ın eşsiz müzikleri ile,Yine aynı yönetmen ve Music Composer dan,şüphesiz "Gladyator"

Amerika Vietnam ve Somali rezaletinden sonra işgal edeceği ülkenin halkını bir birine düşürmeden bir halt yapamayacağını anlamış ve strateji değişikliğine gitmiştir.

Ezilenllerin yanında olan Sam Peckinpah tan "Cross of Iron" ve "The Wild Bunch".

Brian De Palma nın "Scarface "inden söz etmeden geçeceğimi mi sandınız?

Simgesel anlatım ve insan tiplemeleri ile bir çok yönetmenin ilham aldığı Fellini filmleri

Yoruldum,aklıma geldikçe yazarım,izleyen arkadaşlarımla pek tabiidir ki fikir teatisinde bulunuruz.
En son bulenty tarafından 23 Tem 2012, 12:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners