TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Bisikletçiler Buraya

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Tüm Bisikletçiler Buraya

Mesaj davinci » 22 Haz 2012, 23:49

Şimdi Miramarlar çıkınca almayı düşünüyordum o saate vereceğim paraya aslında daha azına bir tane tarmac yada Madone alsam üstünede bir Edge 800 ü taksam daha yararlı daha sağlıklı ve eğlenceli bir iş yapmış olmazmıyım? ;)
En son davinci tarafından 23 Haz 2012, 00:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj asymptote » 23 Haz 2012, 00:00

davinci benim mtb fotoğrafta gözükmüyor, ince slick lastikler var, maşayı da kilitliyorum tur bisikleti gibi oluyor. Arazide epey kullanmıştık, sıkıldık bir de uzun tur yapalım dedik. Bizim yaptığımız uzun tur 30 km gerçi :) Yalnız çift amaortisörlü bisikletiyle turu tamamlayan arkadaşımı kutlamak gerekirdi, tur sonunda ben de öyle yaptım..
Bu arada acilen bir yol bisikleti almam lazım, tamam dağı bayırı seviyorum ama kaymak asfaltta bisiklet sürmek de gerçekten zevkliymiş.. ;)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj asymptote » 23 Haz 2012, 00:05

davinci yazdı:Şimdi Miramarlar çıkınca almayı düşünüyordum o saate vereceğim paraya aslında daha azına bir tane tarmac yada Madone alsam üstünede bir Edge 800 ü taksam daha yararlı daha sağlıklı ve eğlenceli bir iş yapmış olmazmıyım? ;)

Sapması biraz fazla da olsa sende 7 days var zaten, kesinlikle daha eğlenceli ve sağlıklı bir iş yapmış olursun, gezilerini turlarını da edge den buraya aktarır bizimle paylaşırsın. Çok tavşan olur.. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 00:08

Mtbnin keyfi başka yolunki başka, ben yolu severim
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 00:12

Sapma dedinde baktım 2 günde 25 sn. olmuş :D

Bir tane Trek Fx 7.7 vardı bende 9,5 kg. falan abime verdim yeni bir tane yol alıcam henüz karar veremedim, varmı önerin?
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj asymptote » 23 Haz 2012, 00:25

Yol bisikletlerini çok iyi bilmiyorum ama yine Trek al bence sen. Ağırlıktan ziyade esnemezlik daha önemli, Trek kadroları da bu konuda çok iyi..
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 00:32

Evet haklısın, Trek iyidir gene Trek'e bakıyım
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj drk » 23 Haz 2012, 12:42

Fx7.7 çok güzel bisikletti. Ben olsam yarışmayacaksanız yine fx tarzı bir bisiklet öneriridim. İtalyanlara o kadar atıp tuttuk ama pinarello yu bilirsinizdir zaten ;) Specialized yada trekten oldukça memnunum. Ama benim kullandıklarım dağ bisikletiydi, yol bisikleti performansları hakkında bilgim yok.
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners