Ozgur yazdı:Ben police i tavsiye etmem, fiyatları aşağı yukarı rayban la aynı. En kötü rayban police den kalite olarak daha iyidir.
Vallahi hocam biraz da Ray Ban almamak için farklı marka arayışı içerisindeyim. Ben de eski Amerikan Ray- Ban'lardan var Aviator B&L üretimi. O Ray Ban'lar nerde , şimdikiler nerde... Kalite anlamında da organik camlı modellerinin çoğu vasat ve ucuz. Mineral camlı made in italy modelleri nispeten daha iyi. Camların Çin' de üretiliyor olması da ayrı bir muamma. O yüzden pek düşünmüyorum Bir de her 10 kişiden 8' inde Ray Ban görünce insan ister istemez farklı markalara yöneliyor
Zaten belirttiğim gibi elimde Persol ve Amerikan Ray Ban' ım olunca bu sefer daha modern , daha farklı modellere yöneleyim. Biraz daha spor. O yüzden Police' e de bir baktım Çin üretimi olmaması sebebiyle ama tüm modelleri organik cam. Ben organik cam'ı sevmiyorum. Hafiflik ve az kırılganlık çok da önemli bir kriter değil benim açımdan. Alacağım gözlük mutlaka mineral cam olmalı. Cam gibi cam kısacası. Bakalım belki farklı markalara da bir bakarım Tag Heuer belki. Veya Ray Ban' ın mineral camlı İtalya üretim modellerine yönelirim.
Police ' de en çok beğendiğim ve suratıma olan model buydu ;

Gerçi barkod numarası aynı ama benim baktığım siyah degrade camdı. Bu mavi degrade ...