1989'da bunu yapan firma
2012'de bunu yapmayı planlıyor..

Aslında doğru ya.. Şimdi şöyle bir baktım da, ben hakikaten haksızlık etmişim BMW'ye.. Gelişime bakar mısınız..
Zaten Chris Bangle, BMW'yi başarıya taşıyan(!) değişimi vurgularken ne demiş; " eskiye bağlı kalmadan, yıkıp yeniden yaparak, özgün dizayn elde etmek ".. Teşekkürler Mr.Bangle..
İşte bu fikri sapına kadar benimsemiş bir konsept BMW; Concept Coupe CS.. " Aa.. Bu araç dört kapılı yahu, böyle Coupe mi olur..? demeyin zira X6 denen nesne, BMW'nin araç terminolojisine gururla soktuğu(!) " Active Coupe " olduktan sonra bu araç hayli hayli Coupe olur..
Bu arada olaya TR özelinde de bakalım biraz;
Mesela transfer mevsimine yetişirse bu konsept(!) otomobil süper olur.. Böyle bir aracın önünde secde etmeyecek " topçu " herhalde yoktur..
Ayrıca sadece 3 ay dinlenecek ve nedense bu yaza damgasını vurup başka hiçbir zaman diliminde hatırlanmayacak hit(!)lerin olduğu album anlaşmalarında da bu otomobile çok görev düşecek.. Milli Eğitim Bakanı'nın ismini hatırlamakta güçlük çeken " Popçu "larımız eğlence mekanlarını bu araçla terk edecek..
Alkollü bir şekilde araç kullanırken adeta yola atlayarak kendini intihar etmeye çalışan ağaca vuran manken kızımız polisle tartışırken fonda bu araç olacak..
Sonbaharla hareketlenen yerli dizi sezonunda da " zengin ancak ne iş yaptığı bir türlü anlaşılamayan holding sahibi " tiplemesi için de yeni araba lazım.. İşte yine imdadımıza bu araç yetişecek.. Dizideki beyaz olacak yalnız.. ( eğer beyaz olmazsa 3M folyoyla kaplarız ) Türk dizi seyircisi zengin tiplemenin aracı beyaz olmazsa yeterince zengin olduğuna inanmıyor..