Bütçe nedir hocam? Kaliteli bir defter mi arıyorsunuz (tomoe river gibi)korayyalnizlar yazdı:Merhaba.Dolma kalemle çok hızlı defter bitiriyorum ve uygun fiyatlı geçirme yapmayacak bir defter arayışındayım. Tavsiyesi olan var mıdır?
Üstad Mr.DIY mağazalarında kırtasiye reyonuna bir uğrar mısınız? Ben çizgisiz bulamadım. Çizgili defterleri arkaya geçirmiyor, yazması keyifli.korayyalnizlar yazdı:Merhaba.Dolma kalemle çok hızlı defter bitiriyorum ve uygun fiyatlı geçirme yapmayacak bir defter arayışındayım. Tavsiyesi olan var mıdır?
Srhtdry yazdı:Üstadlar selamlar, malum iş dolmakalemler olunca defter sorunsalı yaşıyoruz. Meteksan, Rhodia, Scrikss premium ve Tomoe River kağıtlı Karatis defter aldım. Bence hala Rhodia daha iyi gibi ama sizlerin temin ettiği ve kullandığı defterler var mıdır? Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de çok aradım. Olanlar da çok astronomik fiyatlarda (yurtdışına göre)mertk yazdı:Arkadaşlar pilot marka dolma kalemleri arıyorum, nereden bulabilrim acaba?Özellikle e95s modeli hoşuma gitti ama bir yerde bulamadım.
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 93 misafir
|