TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj Bond » 10 Eyl 2010, 10:37

TSF bu şekilde marka logosuna karışmış şekilde oldukça sade ve yaratıcı bir kombinasyon oluyor. Benimde aklıma yattı, bravo Clk.

Ayrı şeklide de bakalım, chocolate bar gibi oldu :) Steinhart saatlerle beraber tüm forumlara geleneksel olarak çukulatada gönderiyor.

Çukulatayıda böyle yaptırsınlar bize :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Redliner » 10 Eyl 2010, 15:22

Son saat saniye kolu olsun mavi lume olsun bence çok başarılı ve zevkli. Saatin tepesi böyle huni seklinde ben hoşlanmıyorum ama bu konuda yalnız kalırsam yapabileceğim birsey yok. Bu mekanizmayı bilmediğim için soruyorum rotor gözükmüyor bunu ellemi kuruyoruz? Eğer manuelse bu zor değilmi? Ve hassasiyeti nasıldır acaba?
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj mlm » 10 Eyl 2010, 16:20

@Bond, short range bizi bozar üstad, ALRAAM( Advanced Long Range Air to Air Missile) varsa ondan olsun, yoksa SAM da olur.. :D
Çukulatayı da sütlü isterük, bitter olursa ben yokum.. :D

Not : Minik bayrak, ayyıldız .. :)

Red, Unitas mekanizmalar bildiğim kadarıyla kurmalı, otomatikler gibi rotor ihtiva etmiyor.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj sosyalcan » 10 Eyl 2010, 16:54

Arkadaşlar Son iki modele varım ama Bayrak konusunu gözden geçirin derin ,ben o konuda aynı fikirde değilim hem sadelik açısından hem de Saati Orduya yapmışlar gibi bir his verir. Siyah kadran yerine gri veya füme rengi,mavi lüme daha iyi olur gibi siyah kadran bir çok saatte mevcut ama diğerleri oldukça az. Bayrak düşünülüyorsa mekanizmanın üstüne ay-yıldıza ne dersiniz??
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj mlm » 10 Eyl 2010, 17:24

@sosyalcan, mekanizmanın üzerinde ayyıldız olabilir güzel fikir bence. Kadrandaki sadeliği bozabileceği konusunda haklı olabilirsin. Ama Türk bayrağı sadece orduyu temsil etmiyor takdir edersin ki.. :) Malum forumumuzun ismi de Türkiye Saat Forumu olunca öyle aklıma geldi, benimkisi sadece bir fikir, illa olacak diye birşey yok.. ;) Hem diğer arkadaşlar da pek sıcak bakmıyorlar sanırım bu konu ile ilgili bir cevap gelmedi şimdiye dek.. :) Sevgiler hocam görüşmek üzere..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj drk » 10 Eyl 2010, 17:43

TSF logosunun Steinhart ın içinde yer alması benim de çok hoşuma gitti. Mavi lume ve sandviç kadranda ise herkes hemfikir sanırım. Örnek çizimlerden gördüğüm kadarıyla koyu renk kasa gayet güzel olmuş. Mesela yanına kevlar yada kumaş kayış olsa nasıl olur? Biraz iwc topgun gibi.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 10 Eyl 2010, 20:24

Saatin ölçülerini makul seviyelerde tutarak en fazla kaç bar su geçirmez yapılabiliyor? Dolayısıyla vidalı tepe olacak mı?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Bond » 10 Eyl 2010, 20:33

Firma sandwiche uygulamasına ok derse diğer konuları halletmek detaya kalır. Kaç saat olacaksa oylama yapar lume rengi, crown, hands modeli vb gibi opsiyonlara karar veririz. Drk ben yukardaki resimlerden bazılarında fabric yada kevlar tarzı gibi yapmaya çalıştım ama olduğu kadar bu kadar kısa sürede :D Kayış çok sorun olmaz nede olsa aksesuar ayrıca kasa varsa isteyen DLC black coat kasa isteyen brushed steelda alabilir herhalde, bunuda sorarız sonuçta olmayacak bir şey değil.

Sandwich yok size derlese o zaman burger dial bakarız :)

Stock pilot üzerinden gidileceği için o modellerde vidalı crown değil sanırım, bende bu tarz bir saatte 50 WR normal. Kimse'nin bu saatle scuba yada snorkelling olaylarına girmek isteyeceğini sanmam ama öğreniriz.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners