Bond yazdı:Neyse kırmızılardan normale dönelim. Forumda Burak1978 ve Clk'nın aldığı Steinhart Nav. B-Uhr Sandwich dial limited modelin oldukça beğenildiği dikkatimi çekmişti. Bu konuda ve daha önce aramızdaki bazı konuşmalarda da sandwich dial sesleri gelince, bende bu model üzerinden giderek neler olabilir diye düşündüm. Elbette aynısı olması manasız olacaktı. Kadranı invert ederek farklı bir hava verebilirmiyiz diye bir bakmak istedim. 1 indexini ise TSF'nin 1. yılını veya yapılan ilk saati simgelemesi adına opsiyon olarak farklı bir renkte tasarladım. Elbette bu tarz bir kombinasyonun teknik olarak yapılıp yapılamayacağını henüz bilmiyoruz ama bir kaç arkadaşımız fikir olarak beğenmişti, birde genel olarak hep beraber bakalım istedim. Amatörce yaptığım bazı modelleri ekliyorum, elbette kadrandaki ayrıntı kombinasyonları bir çok farklı modelde olabilir. İndex karakterleri, detay renkleri, small seconds ve kol tipleri vs gibi.Kullanılabilecek Farklı Luminova Renk Opsiyonlarının Gece Kadranda Örneklenmesi
Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir
|