TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj Clk » 09 Eyl 2010, 12:29

Sen chrom wheel kullanacaksin :D Hahahaha süper espri :super:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 09 Eyl 2010, 14:43

Iste size yeni kreation... TSF China Edition :D

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Redliner » 09 Eyl 2010, 21:46

Saatin crown u illa böyle inceden kalına doğru giden tarzmi olacak? Yada böyle olsa bile biraz daha orantılı olamazmı? Klasik ama hacimli bir tepe ben e bundan daha dolgun duracaktir :)
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj sosyalcan » 09 Eyl 2010, 22:19

Ben Bondun ilk verdiği dizayn gibi solda small sanite füme kadran ve mavi lüme öneriyorum. Calibre sanırım elle kurmalı düşünüyorsunuz.bunun kendinden kurmalı arasındaki farkı ve fiyatıçok etkileyecek mi? yazarmısınız?Gerçihiç elle kurmalı saat takmadım sanırım Unitas calibre daha uygun geliyor??
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj mlm » 09 Eyl 2010, 22:30

Bond yazdı:Neyse kırmızılardan normale dönelim. Forumda Burak1978 ve Clk'nın aldığı Steinhart Nav. B-Uhr Sandwich dial limited modelin oldukça beğenildiği dikkatimi çekmişti. Bu konuda ve daha önce aramızdaki bazı konuşmalarda da sandwich dial sesleri gelince, bende bu model üzerinden giderek neler olabilir diye düşündüm. Elbette aynısı olması manasız olacaktı. Kadranı invert ederek farklı bir hava verebilirmiyiz diye bir bakmak istedim. 1 indexini ise TSF'nin 1. yılını veya yapılan ilk saati simgelemesi adına opsiyon olarak farklı bir renkte tasarladım. Elbette bu tarz bir kombinasyonun teknik olarak yapılıp yapılamayacağını henüz bilmiyoruz ama bir kaç arkadaşımız fikir olarak beğenmişti, birde genel olarak hep beraber bakalım istedim. Amatörce yaptığım bazı modelleri ekliyorum, elbette kadrandaki ayrıntı kombinasyonları bir çok farklı modelde olabilir. İndex karakterleri, detay renkleri, small seconds ve kol tipleri vs gibi.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanılabilecek Farklı Luminova Renk Opsiyonlarının Gece Kadranda Örneklenmesi

Arkadaşlar yorumlarımızı ve isteklerimizi bu fotoğraflar üzerinden fikir yürüterek yaparsak daha iyi sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum. Mavi Luminova fena durmamış, ben beğendim şahsen.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj sosyalcan » 09 Eyl 2010, 22:40

İlk dizayn mavi lumi saat 6 yönünde tsf logosu solda small saniye Koyu gri kadran
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj drk » 09 Eyl 2010, 22:51

Kollar ve indeksler değilde kadranın tamamı luminova kaplı olsa nasıl olur acaba?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj sosyalcan » 09 Eyl 2010, 23:03

hocam çok parlamaz mı??
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners