TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF SE Ödemeleri

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF SE Ödemeleri

Mesaj apeyron78 » 02 Eyl 2011, 00:27

Ben de ödemeyi 4 gün önce yaptım arkadaşlar. Sayın Bond ben bu listenin TSF SE bölümünde olacağını sanıyordum. Yani orayı takip ettim. Belki bildirimi yapmamış olan diğer arkadaşlar da benim gibi düşünüyor olabilir. O nedenle isterseniz TSF SE bölümünde de listenin genel saat sohbeti bölümde oluşturulduğunu bildiren bir mesaj atın. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin.

1- CLK
2- Herojd
3- Darknight
4- Mech16
5- 2fast4u
6- Jazz
7- Orakay
8- Mrhero
9- Archezia
10- Rover
11- Sosyalcan
12- Oldboy
13- Apeyron78
14- NickyNick
15- Monarch
16- Mehmet91300
17-
Kullanıcı avatarı
apeyron78

Mesaj sosyalcan » 03 Eyl 2011, 02:03

24 Ağustosta ödeme yaptım ama firmadan hiç bir mail gelmedi. Sadece pay paldan hesabınızdan para aktarıldı mesajı geldi?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj nickynick » 03 Eyl 2011, 06:18

sosyalcan yazdı:24 Ağustosta ödeme yaptım ama firmadan hiç bir mail gelmedi. Sadece pay paldan hesabınızdan para aktarıldı mesajı geldi?

Ben çdedikten iki gün sonra tracking number geldi.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sosyalcan » 03 Eyl 2011, 12:50

Bond da sağolsun bana hemen dönmüş firmaya mail attım. Bakalım ne olacak?
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Bond » 03 Eyl 2011, 21:14

Apeyron teşekkürler aldım buraya konuyu. :thumbup: Sosyalcan rica ederim, belki SE numarası yazmayınca ödemeye isimden anlayamamış olabilirler. Pazartesi cevap verirler, kargolarlar. :thumbup:

Şu an 44 adet TSF SE sahibinden 2-3 katılımcı dışında bilgi alamadığımız kişi yok. Hafta içi firmadan gelen liste ile kontrol ederim, ödeme maillarına cevap vermeyen yada bilgi vermeyen olursa o kişilere tekrardan ulaşmaya çalışırız. Yabancılardan saatlerini alıp teşekkür maili ile kolda fotoğraf gönderenler bile olmuş, FedEX kargoları Avrupa, Sİngapur ve Amerikan gümrüklerinden daha hızlı çıktığı için onlar saatlerine bizlerden önce kavuşmuş bile. :)

Birkaç örnek mail parçası altta, hepsi güle güle kullansın. :champ: Herkesin memnun olması ve saati çok beğenmesi ne kadar güzel :super: TSF SE'ler dünyada sanırım 20 kadar farklı ülkeye gidiyor bu durum benim baya hoşuma gitti. :thumbup: Rus saat forumundan ortak proje teklifi bile geldi :D

I received the Nav B-Uhr II TSF SE today. It is awesome. Thank you for letting me participate. Do keep me posted if there's other special projects. Thank you again and here's a photo of it sitting on my wrist :)

How's it going on your side? Hope everything's good. I JUST get my watch an hour ago, and im very very IMPRESSED!! It's 1020 pm on my side now, poor Fedex guy had to work overtime to get this awesome piece of art to me. A BIG thank you for allowing me to get this wonderful watch and yes, i am going to post it on WUS very soon, cheers!!

My long wait is over, I received my watch #34 today and it is perfect! Thank you for inviting me into your project and watch forum! It has been nice meeting you, Trent (aka bottom of the ninth on watchuseek)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sosyalcan » 03 Eyl 2011, 23:36

Ortaklık olabilir,bir de Japonlarla ortak bir proje yapsak :)
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Monarch » 05 Eyl 2011, 00:42

Gesambetrag'daki 391,76 gaymeyi PayPal üzerinden sevgili Günther'in hesabına takdim etmiş bulunmaktayım.
Listeye beni de ekler misiniz clk.

Resim
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Clk » 05 Eyl 2011, 08:13

Ekledim :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners