TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF SE Modeli Yedek Kayış Konusu

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF SE Modeli Yedek Kayış Konusu

Mesaj Archezia » 01 Kas 2010, 21:20

Bond'un bahsettiği turuncu dikişli kayışlardan gördüm. Bizim saatimizden de alacak olan H.Solo'da varmış iki farklı çeşit. Fotoğraflarını koyayım dedim. Steinharttan ilerde stoklarına falan girerse almayı istediğim bir kayış. TSF SE'ye çok yakışacak gibi çünkü... Tabi kaç mm ona bakmadım 22 mm gelir umarım. Yada birimiz bulursa başka biryerden bizi de haberdar eder (:

Resim

Resim

Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Clk » 17 Kas 2010, 18:38

Arkadaslar ufak bir sorunumuz var. Sectigimiz 127 numarali kayis Steinhart'in elinde yeterli sayida yok ve siparis etme durumu da yokmus. Bu durumda ikinci kayis konusunu tekrar aciyorum.

En pahali kayisi secelim gicikligina :) Saka bir tarafa yeni bir kayis secmemiz gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 17 Kas 2010, 18:56

Karışık yollasın kafasına göre, eğlence olur herkesten farklı ikinci kayış çıkınca :) 191 Torf Vintageda super ben onu sevmiştim zaten ama 127 genel istek olunca uymuştum. Birde 112 Havana çok beğenmiştim senin pvd chronoda duruşundaki fotolarda. 127 Mochaya çok yakın tonda 4-5 kayış var zaten ama şu var bunların hepsi special strap ve çoğunda limited supply yazıyor, acaba bunlarda stok durumu nasıl? Bunu bilirsek daha gerçekçi seçim yapabiliriz. 45 Set kayış az değil sonuçta.

Torf Vintage :arrow: http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=248&Sel_ID=20&Sel_Cat_ID=1#248

Havana Vintage :arrow: http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=67&Sel_ID=20&Sel_Cat_ID=1#67
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 17 Kas 2010, 19:04

Büyük ihtimal düşünülmüştür ama eğer 127 nolu kayıştan sadece SS veya sadece DLC'ye yetecek kadar varsa bu gruplardan biri farklı da seçebilir ama dediğim gibi büyük ihtimal düşünülmüştür.

Kahverengi, deployant olmayan ve zımbalı konusunda hemfikirdik sanırım zaten. Ben o zaman sıralayayım beğenime göre hem de herkes bunlar üzerinden daha rahat bakıp onda göre söyler tercihini.

Edit : Bond'un yazdığını okuduktan sonra baktım. 2, 5 ve sondaki alligator hariç limited supply yazıyor. Benim de ağır favorim Havana zaten...

1-) No 112 : Special bracelet HAVANA old vintage
Resim

2-) No 103 : Special bracelet cognac vintage
Resim

3-) No 145 : special bracelet ESPRESSO old vintage
Resim

4-) No 125 : Special bracelet BRANDY old Vintage
Resim

5-) No 166 : Special-Strap Tabak
Resim

Bir iki tane daha var ama onları koymadım siyaha çok yakın oldukları için.(Bond'un bahsettiği Torf mesela) Birtane de 85 Euro alligator var ama onu seçebilir miyiz bilmiyorum. (: Onu da en sona koyayım;

No 177 : Special-Strap real ALLIGATOR (cognac, bright decorative stitching)
Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj sosyalcan » 17 Kas 2010, 21:06

O zaman benim oyum no:103 e havana bence çok açık kalıyor .
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj Clk » 17 Kas 2010, 21:45

103 benim de hosuma gitmisti. Bende 103 diyorum.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 17 Kas 2010, 22:07

İlk tercihim 112, olmazsa ben de 103.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj orakay » 17 Kas 2010, 22:47

145 de olabilir diyorum.
Bir de 184 de renk olarak güzel ama zımbalı olması isteniyor herhalde genelde, bunda yok.
Kullanıcı avatarı
orakay

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners