Sonunda ! Artık proje konuşmaya başladık. Bende ince bileklilerdenim. 42 mm. öncelikli tercihim, ama 44 mm. de elbette olur. Saatin military modeli yerine clk'nın yukarıda örneklediği model daha hoş geldi bana lakin elbette defalarca yeniden şekillenecek.
Kadranda bir şey yazmaması konusuna katılmıyorum. Ya special ed., ya lim. ed. bir şey olmalı, bu saat özel sipariş üzerine üretim çünkü. Açıkçası ben ya TSF'nin iyi bir grafiker elinden çıkmış vektör logosunun ya da TSF harflerinin kadranda yer almasını tercih ederim. Burada bu işi gerçekleştirmek için çok ciddi emek verilecek ayrıca saat biraz da TSF'yi temsil ediyor. Bu saatin -özel-liğinin başlangıç noktası bu olacak.
Makine yapısını çok önemsemiyorum, zira siparişle bu kadar bilgili, becerikli kişiler ilgilenirken mekanizma seçiminde "tüh !" olasılığı TSF'nin barındırıldığı sunucuların üzerine göktaşı düşmesi ihtimalinden daha düşük.
Kadranda luminasyon olursa çok hoş olur. Değerli clk 42 mm.'de sandwich kadran zor ihtimal demiş ama "gaz verip yaparsınız siz aslansınız siz, hadi koçlar kesiverin şunu altı üstü lazer kesim" desek
Bombeli yerine düz safir cam daha çok beğeni topluyor sanırım, ben de katılıyorum. Bir de arka kapak cam mı metal mi o konu nasıl acaba? İsim yazılması konusunda ise yazılsa da varım, yazılmasa da varım.