Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
Sosyalcan hatırladım Ama fiyat seviyesi sebebi ile ilk projede Chronograph zor olurdu biliyorsun. Bu projedeki 150 adet tamamlandı. Yedek listesi açmışlar vazgeçenler olursa diye sadece. Zaten bu Eylülde falan teslim
Proje konusunda hiç fikrim yok şu an Sosyalcan ama yedek liste durumu için bugün sorarım Soloya. 10 kadar kişi vardı sanırım yanlış görmediysem. Biraz zor gibi o kadar vazgeçen olması ama belli olmaz.
Bu arada Grand Prix 3D olarak modellendi Bizde varmıdır böyle yetenekli 3D'ci TSF Special Edition'ı modelleyebilecek acaba?
Super olmuş bence modelleme
*GP 3D model images courtesy of AmphibianAlarm / Watch Lounge
Durumdan vazife çıkarırsam eğer ben yapmaya çalışabilirim. Yaptığım iki tasarım oldu 3 boyutlu görmüşsünüzdür ama henüz materyallerin gerçekçiliği konsunda geliştirmem lazım kendimi. Hala bilgisayar tasarımı olduğu çok belli oluyor. Bu aşağıdaki profesyonel bir çizim. Yine de yaparım ama yatıdan haftaya dönüyorum. O zaman başlasam, bitene kadar neredeyse saatlerin kendisi capcanlı elimize geçmiş olacak
Teşekkürler, çok yormayacaksa ilk Orakay GMT tasarım videosu tarzında bir şey yeterli olur bence. Youtube'a yükleriz Çokta gerekli değil aslında bende video editing yaptıracaktım WWII film görüntüleri ile halen vakit bulamadım.
Beyler sizlere yolladığım özel kodu girdikten sonra ürün sayfasında size ait kodlanmış LE numaralı saat sepete eklenebilecek şekilde açılacak. Daha sonra add to shopping cart diyip resmini yüklediğim sayfaya ulaşacaksınız. Orada belirtiyor 50 Euro down paymentı. Sonra ilerleyip isim, adres vb bilgilerinizi gireceksiniz. Paypal seçilecek, banka transferi seçmeyin eğer transfer yapmayacaksanız tabi. Birde istenilen kayış tipini comments kısmına eklemeyi unutmayın. M (114/82), L (124/82) veya XL (124/92) olarak. Sonra sistem girdiğiniz adrese e-mail gönderecek. Gelen e-mailda sonra ödemeniz için paypal ödeme bilgileri ve linki olacak veya direk işlem sonunda ordan Paypal logosuna tıklayarakta ödenebilir. Elbette adres girildikten sonra AB ülkeleri dışında olanlar için VAT'sız fiyat ayarlayacak sistem.
Not: Adresi isim vb bilgileri girerken Türkçe karakter kullanmayınız.