Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar 2fast4u'nun daha önce yüklediği resmin en solundaki saat kordonu hem DCL hemde SS kaplamalara çok şık olur sanıyorum. Havana kadar açık değil ve diğer kayışlardan oldukça farklı bir kahve tonu. CLK sana zahmet olmazsa bu kayışın iki kaplamada da nasıl duracağına ilişkin bir bilgi verebilirmisin, sanıyorum sen zahmetli çalışmalar sonucunda kendin çıkartıyorsun bu resimleri? Bond ve Sen çok emek ve zaman harcıyorsunuz bu proje için, şimdiden çok teşekkürler.
mech16 yazdı:her iki kapağı da alıp kendimiz değiştiremez miyiz
Zaten öyle olacak benim anladığım iki kapak birden alabilmek için konuşuyorlar... Clk'nın aldığı chronoda da öyle bir uygulama olması lazım. Onun gravürü de uçak sanırım...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
2fast, ben kesin bilmiyorum hangi kayis oldugunu. Acikcasi konustugumda da sormayi unuttum ne yalan söyleyeyim. Ama 127 zaten cok hos bir kayis. Benim favorilerimden en önde gelenleri 127 ve Havana...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Çok sevindim olduğuna. Benim söylemeyi düşünüp de maliyeti çok arttırabilir diye vazgeçtiğim şeylerdendi iki arka kapak. Madem arkası açık olana yazmıyorlar isimlerimizi, kapalı olana da biz onlara fazla şey yazdırmayalım. Yani Stainless Steel, Sapphire vs. yazmasın boşuna onlar yerine TSF SPECIAL EDITION yazdırırız. Kalanına da mani (:
WUS'den birkaç fotoğraf buldum...
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44