TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 15:11

Diger bir calisma ise military kasanin pilot kasa haline dönüstürülmüs hali :D Bu mümkün ancak bu sistemde arka kapak hangi boyutta safir olabilir bilmiyorum. Sizler ile ortak karar vermeden Steinhart ile görüsmedik.

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 15:13

Yukarida eklemis oldugum saati daha sadelestirerek merkezi saniye koluna eklenebilecek ucak motifi ile yine hareket kazandirmayi düsündük.

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 15:15

Otomatik mekanizma kullanilmasi durumunda GMT isteyen arkadaslara özel yanar döner pilot saati :D

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 15:16

Aramizda Kahverengi vintage kadran olsun diyenler vardi... Iste örnegi

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 08 Eyl 2010, 15:19

Sandwich Dial fanatigi olan Bond, o konuda ki calismalari ilerleyen saat yada dakikalarda ekleyecektir. Dedigim gibi bunlar sadece kendin cal kendin oyna calismalari :D Hicbir baglayiciligi yoktur. Fikir vermesi acisindan konulmustur.

Simdi sizin yapmaniz gereken burasi böyle olsa surasi söyle olsa demek. Gelecek haftaya kadar belli bir noktaya gelirsek Steinhart firmasindan uzlastigimiz saate ait güzel cizimler sormak mümkün olur.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Terasus » 08 Eyl 2010, 15:32

Selamlar, bu projeyi bugün farkettim. Gerçekten heyecan verici, ben de katılmayı düşünüyorum. Ama bende kavramlarla ilgili sıkıntı var, bunları çözersem kendimi daha iyi ifade edebilirim. Uzun zamandır merak ediyorum Pilot model, military model, sandwich vs.. Bunlar nedir, neyi ifade ediyor? Sanırım benim saat terimleri sözlüğüne ihtiyacım var. Bu 3 kavramı öncelikle öğrensem iyi olacak :)) Projenin sonunda ortaya çıkacak saatin tahmini bedeli ne olur, fikri olan var mı? Tşk'ler.
Kullanıcı avatarı
Terasus

Mesaj Archezia » 08 Eyl 2010, 17:23

Ben de yeni üyelerinizden biriyim. Tanışma bölümünden sonraki ilk postum bu oluyor (: İki üç aydır forumu takip ediyorum ancak saatler konusunda pek bilgili olmadığımdan birşey yazmıyordum. Birçoğunuz gibi ben de foruma özel bir saat olsa çok güzel olur diye düşünüyordum. Meğer arka planda ciddi çalışmalar zaten varmış. Bu projeden çok güzel, sahip olmaya değer bir saat çıkacağına inanıyorum. Saatin dizaynı konusunda çok düşünmedim sadece ufak birşey geldi aklıma ilk sayfadaki resimlere bakınca. Chronomag.cz'nin GTM Edition saati gibi kadrana Türkiye haritası konulabilir bence çok fazla dikkat çekmeyecek şekilde. Ben paint kullanarak amatör birşeyler yaptım fikir vermesi açısından. Haritada bir de ay yıldız var. Olmayadabilir kadran çok karışık görünebilir sonuçta. Google'da karşıma o harita çıkınca onu kullanarak yaptım. Haritanın kenarlarındaki kırmızı çizgiler de benim beceriksizliğimden dolayı orada kaldı. Ama böyle de güzel olmuş sanki (: Saatin kasası kordonu böyle olsun demiyorum. Sadece GMT Edition üzerinde kadranı değiştirip koydum dediğim gibi Türkiye haritalı kadran nasıl olur görelim diye... Ha birde clk'nin Steinhart logolu TSF fikride hoşuma gitti. Onu da aşırdım hemen ekledim (:

Resim
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj propmatic » 08 Eyl 2010, 17:34

forum saatiniz hayırı uğurlu olsun derim. emegi geçen ve geçecek insanlara teşekkür eder ve akıl ve zihin açıklığı dilerim. eminim başarılı birşey ortaya çıkacaktır. tasarımlar güzel gözüküyor.
Kullanıcı avatarı
propmatic

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners