TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj herofb » 01 Eki 2010, 16:27

Detaylı bilgiler için biz teşekkür ederiz Bond
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Redliner » 01 Eki 2010, 16:29

Yazdıklarının uzunluğundan projemizinde biraz uzayacağını tahmin ediyorum sevgili bond :lol: Umarım 2011 i bulmayız :roll:
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj sosyalcan » 01 Eki 2010, 16:46

Gerekirse 2011 bulsun ağır gidelim sağlam gidelim.Kayış konusunda anlaşmamız iki kayış zannediyordum.Yoksa en düşük kayışları 40 eurodan başlıyor bence firmaya bu konuda bastırırsanız iyi olur. Yabancı katılımcıları anlamadım?açıklarsanız sevinirim
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj apeyron78 » 01 Eki 2010, 17:05

Sorumun amacı sayfanın harketlenmesiydi, (dün okuduğum mesajın hala son mesaj olduğunu görmek kötü:)) ancak detaylı bilgi içinde ayrıca teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
apeyron78

Mesaj Bond » 01 Eki 2010, 17:23

Diğer yabancı forumların Steinhart proje teslim tarihlerine göre çok çabuk bir tarih aldık. Clk daha önce yazmıştı konuda. WUS Proteus içinde ben açıklamıştım başlangıç ve prototype çıkış zaman aralığını. :) Resmi olarak firma ile projeye üretim startı vermedik biliyorsunuz. Clk'nın son görüşmesinde verilen tarihten itibaren 12-16 hafta gibi saatlerin teslim edilebileceği bilgisi gelmişti. Bu sürede Aralık ayının Avrupada önemli bir kısmının tatil olmasınında etkisi var. Bu süre yabancı projelerin teslimlerine göre daha çabuk.

Yabancı katılımcılar olarak belirttiğim bu saati almak isteyen WUS forum ve başka bazı yabancı forum üyeleri ortaya çıktı. :) Diğer bazı eski Steinhart projelerinde de olmuştu, şu durumda ya özel kodu bizden alarak alma durumları olabilir yada çok daha farklı bir şekilde proje TSF SE by Steinhart Timepieces değilde Steinhart TSF SE olarak lanse edilebilir. Elbette TSF'ye faydası olurmu global bilinirlik açısından yada Steinhart ne diyecek düşünüyoruz, bunu belirtmek istedim sadece.

Kadran adedi örnek 20 tane biz alacaksak, 20 adet üretilmeyecek elbette. Bize yedek kadran ayrılacak ama gerisi TSF logosuz basılırsa bu renk kombinasyonlu saatte global Steinhart fanları tarafından istendiği için firma bunu normal ürün gamına koyacaktır ilerleyen zamanlarda. Elbette bizde bunun olmasını önleyemeyiz yada öyle bir niyetimiz olmayacaktır. Bu sebeple hazır ilk bize üretilecekken bu şekilde başka alıcılarda olması belkide akılcı ve stratejik bir hamle olabilir.

Daha önce yazdım bu projeyi hiç bir yerde yayınlamadık, üyelere toplu mesajda atmadık ama Google'a Steinhart black sandwich dial yada benzer aramaları yazınca ilk 4-5 link içinde burası çıkıyor, bu yüzden TSF Special Edition konusuna bakan dünyadan çok kişi oldu. ( Bunu takip edebiliyoruz yazılımla ) forumda şu an tüm konular misafir okumasınada açık, herkes resimlere ve taslaklara bakıyor tabii doğal olarak öğrendiler proje baz tasarımını.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 01 Eki 2010, 17:28

apeyron78 yazdı:Sorumun amacı sayfanın harketlenmesiydi, (dün okuduğum mesajın hala son mesaj olduğunu görmek kötü:)) ancak detaylı bilgi içinde ayrıca teşekkür ederiz.

Burda sürekli yazacak bir durum yok ki. Gelişme oldukça elbette tüm üyelerle paylaşacağız. Hergün ne yazabiliriz ki :D Clk'da fuarda 3-4 gündür, soracağımız konularıda listeliyoruz. Ayrı ayrı sormak yerine tek seferde sorarak hem vakit kaybetmeyelim hemde gelecek net cevaplara göre hareket edelim istiyoruz. Zaten herşey halledilip startı verince sadece oturup bekleyeceğiz heyecanla :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Redliner » 01 Eki 2010, 17:30

Nazar değdinmesinlerde uzaktan uzaktan başka ihsan istemez..... :lol:
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Bond » 01 Eki 2010, 17:43

Sosyalcan ürünle beraber gelecek olan kayışların standardı ve fiyatı bellidir zaten. Clk'nın LE modeldeki gibi. Çözümsüz bir durum değil yani. Örnek kayışı aynı seriden tek olursa ikinci kayışıda almazsak belli fiyat düşer, yada tek daha üst düzey kayış gelir farklı fiyat grubundan. Elbette 2. kayışı almasak bile deployant harici toka gerekecektir. Bunuda hesaba katmak lazım. Bunlar daha sonraki ve kolayca halledilecebilecek detaylar diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners