Diğer yabancı forumların Steinhart proje teslim tarihlerine göre çok çabuk bir tarih aldık. Clk daha önce yazmıştı konuda. WUS Proteus içinde ben açıklamıştım başlangıç ve prototype çıkış zaman aralığını.

Resmi olarak firma ile projeye üretim startı vermedik biliyorsunuz. Clk'nın son görüşmesinde verilen tarihten itibaren 12-16 hafta gibi saatlerin teslim edilebileceği bilgisi gelmişti. Bu sürede Aralık ayının Avrupada önemli bir kısmının tatil olmasınında etkisi var. Bu süre yabancı projelerin teslimlerine göre daha çabuk.
Yabancı katılımcılar olarak belirttiğim bu saati almak isteyen WUS forum ve başka bazı yabancı forum üyeleri ortaya çıktı.

Diğer bazı eski Steinhart projelerinde de olmuştu, şu durumda ya özel kodu bizden alarak alma durumları olabilir yada çok daha farklı bir şekilde proje TSF SE by Steinhart Timepieces değilde Steinhart TSF SE olarak lanse edilebilir. Elbette TSF'ye faydası olurmu global bilinirlik açısından yada Steinhart ne diyecek düşünüyoruz, bunu belirtmek istedim sadece.
Kadran adedi örnek 20 tane biz alacaksak, 20 adet üretilmeyecek elbette. Bize yedek kadran ayrılacak ama gerisi TSF logosuz basılırsa bu renk kombinasyonlu saatte global Steinhart fanları tarafından istendiği için firma bunu normal ürün gamına koyacaktır ilerleyen zamanlarda. Elbette bizde bunun olmasını önleyemeyiz yada öyle bir niyetimiz olmayacaktır. Bu sebeple hazır ilk bize üretilecekken bu şekilde başka alıcılarda olması belkide akılcı ve stratejik bir hamle olabilir.
Daha önce yazdım bu projeyi hiç bir yerde yayınlamadık, üyelere toplu mesajda atmadık ama Google'a Steinhart black sandwich dial yada benzer aramaları yazınca ilk 4-5 link içinde burası çıkıyor, bu yüzden TSF Special Edition konusuna bakan dünyadan çok kişi oldu. ( Bunu takip edebiliyoruz yazılımla ) forumda şu an tüm konular misafir okumasınada açık, herkes resimlere ve taslaklara bakıyor tabii doğal olarak öğrendiler proje baz tasarımını.