TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklama

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Açıklam

Mesaj sosyalcan » 21 Ağu 2012, 14:40

Uzun bir aradan sonra tekrar herkese merhaba geçen forumda saatin içeriği makinesi,kordonu tek tek tartışılmıştı. Bond çok haklı acele etmeden uygun ve iyi bir saatimiz olabilir çünkü saati yapacak firmanın da iyi reklamı oluyor. Bizim ilk göz bebeğimiz TSF Steinhart internette ikinci eli yok satıyor.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj tgh » 24 Ağu 2012, 16:41

yeni bir katılımcı olsamda uzun zaman okuyarak forumun içinde bulunuyorum, acele bir şeyler çıkarmak yerine sabırlı ve tertemiz bir iş çıkarmak çok daha mantıklı.
marka ne olursa olsun yapılacak projeye katılmayı düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
tgh

Mesaj hknslmz » 30 Ağu 2012, 09:43

Herkese merhaba,

İlk projeyi ve tsf/se saati kaçırmış olmanın üzüntüsüyle bu defa yapılacak işlerde her türlü görev almak isterim.
Kullanıcı avatarı
hknslmz

Re: Ynt: Yeni Special Edition Proje Sistemi İle İlgili Ön Aç

Mesaj Yedaself » 18 Eyl 2012, 20:06

Ben de takipteyim.
Kullanıcı avatarı
Yedaself

Mesaj sandimo » 18 Eyl 2012, 23:57

her ne kadar saat ın tasarımına katkımın olacağını zannetmesem de muhakkak yeni projeden yararlanmak isterim.
Kullanıcı avatarı
sandimo

Mesaj deVille » 19 Eyl 2012, 00:27

Yeni saat de steinhart olacaksa Aslında eski saati tekrar ürettirsek bu yeni saatle birlikte.

Sent from my iPad using Tapatalk
Post Tenebras Lux
Kullanıcı avatarı
deVille

Mesaj watchswatchs » 23 Eyl 2012, 16:21

Merhaba arkadaşlar. Sitenizin 5-6 aydır üyesiyim. Saatlerle ilgili hiçbirşey bilmezken siteniz sayesinde çok şey öğrendim. TSF nin bir önceki special edition saatine maaalesef yetişemedeim ama bu yeni projede yer almayı şiddetle istemekteyim. Emeği geçen tüm arkadaşalara sonsuz teşekkür. Siteye ve kurucularına da güvenim sonsuz. Özel tasarım için ben de şimdiden sipariş listesine adımı yazdırmak istiyorum. Aslında sayısal analamda bir liste oluşturulsa anlaşılacak firma ile de sayı üzerinden daha rahat konuşulur diye düşünüyorum. Daha önceden bahsi geçti ise kusura kalmayın tüm yazıları okuyamadım. Belki bir de kardeşim için olmak üzere iki adet bile sipariş verebilirim.

Bir de konu dışı ama daha önceden Steinhart firmasına saat siparişi veren arkadaşlar oldu mu bilmiyorum fakat şunu sormak isterim Steinhar firması Türkiyeden alımlarda kargo ve garanti için nasıl bir uygulamada bulunuyor. Ayrıca firmanın saatlerini en uygun fiyata sitesinden mi almak mümkündür. Çok sevdiğim bir kardeşime limited edition bir modelini hediye etmek istiyorum. Lütfen kısa da olsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. tekrardan tüm emektar saat severlere kucak dolusu sevgiler.
Kullanıcı avatarı
watchswatchs

Mesaj Bond » 23 Eyl 2012, 20:45

DeVille Steinhart özel limitli saat üretimini durdurdu belirsiz bir süre için bu nedenler şu an Steinhart ile proje mümkün değil. İleride olursa elbette değerlendiririz. O zaten farkli tip proje yurt dışı marka olarak ;)

Katılım isteğinde bulunan arkadaşlara teşekkürler. Umarım sizler için avantajlı olacak şartlarda bir üretici ile anlaşırsak gene güzel bir saat yaptırmaya gayret edeceğiz.

Watchswatchs güven ve beğeni için teşekkürler. Bir liste konusu açacağız fiyat ve gerçek katılımı belirlemek için, fikir gayet güzel. Görüştüğümüz bazı firmaların Türkiyede durumu değişti, örnek LPI gibi. Swatch grup bazı markaları ile kendisi gelecek bu nedenle tam netlik yok henüz ondan halen araştırıyoruz. Steinhart markasını en uygun kendi sitesinden alabilirsin. Garantisi geçerli fakat Türkiye'de servis yok, aynı şekilde USA içinde servis yok. Garanti ile ilgili problemlerde Almanya'ya göndermek gerekiyor. Arıza basit ise burada iyi bir yerde tamir ettirip kendilerine fatura edebiliyorsun. DHL Deutsche Post ile kargolanıyor burada Posta gümrüğünden yaklaşık yüzde 20 ek vergiler ödenip teslim alınıyor. Forumda detayı hakkında çok bilgi mevcut ama her yurt dışı alışverişte olan standart prosedürden farklı özel bir durum yok.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners