TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Watch Lounge Steinhart Grand Prix Limited Ed / TSF Katılım

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart Grand Prix Limited Edition / Yeni Proje

Mesaj yeşilevlerdeki » 27 Oca 2011, 18:52

Arkadaşlar projeye katılmak istiyorum. Bonda da mesaj attım ama yardımcı olursanız sevinirim..Şimdi tam olarak ne yapmamız lazım..
Kullanıcı avatarı
yeşilevlerdeki

Mesaj herofb » 27 Oca 2011, 19:02

Bond sana pm attım ama ulaşmadı,138 yerine hala boş görünen 137'yi almam gerekiyor (ufak bir tarih hatası yapmışım :) )
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Emre » 27 Oca 2011, 21:08

yeşilevlerdeki yazdı:Arkadaşlar projeye katılmak istiyorum. Bonda da mesaj attım ama yardımcı olursanız sevinirim..Şimdi tam olarak ne yapmamız lazım..

yeşilevlerdeki, Bond'a mesaj attiysan senin ismini listeye ekleyecektir. Liste tamamlandiktan sonra da 50 euro gibi bi kapora yatircaz ve saatler uretime baslayacak. Eylul gibi de tam parayi odeyecegiz ve saatler teslim edilecek.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: Steinhart Grand Prix Limited Edition / WatchLounge

Mesaj Bond » 01 Mar 2011, 04:23

TSF içinden Watch Lounge Steinhart Grand Prix projesine katılan üyelerimizin daha kolay erişim sağlaması adına proje konusunu bu bölüm içine aldım. H.Solo'dan ön ödeme kodları ve bilgiler geldi. Grand Prix ise TSF SE gibi Steinhart websitesine ürün sayfası olarak yüklendi. Emre ve Binerer listeye bireysel yazıldığı için kodlar onlara ayrıca gitti. Diğer üyelere ben özel kodlarını yollayacağım.

Steinhart Watch Lounge GP :arrow: http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=376&Sel_ID=22&lang_nr=1

Paket içeriği biraz değişti. Ekstra ücretli olan özel üretim beyaz silikon kayışta paketin içine girdi. Ürün sayfasında tüm bilgiler mevcut. Kodlar tek kullanımlık ve LE numaralarına göre ayarlanmıştır, bu yüzden hatalı giriş yapmamaya özen gösteriniz.

Ödemeler paypal veya banka transferi ama transfer masraflı olacağından sanırım herkes paypal tercih edecektir. Comments kısmına arzu edilen kayış boyunu yazınız. 3 farklı uzunlukta kayış mevcut olacak; M (114/82) L (124/82) ve XL (124/92).

Ön ödeme 50 Euro yukarda belirtildiği gibi. Geri kalan kısım teslim zamanında gene Steinhart firmasına olacak. Ek olarak elbette sipariş sayfasında e-mail, adres, telefon, isim gibi bilgiler olacak kod sonrası. Bir sorun olursa bu işlemler öncesi kontrol ederiz beraberce.

Saatleri tükendi fakat yedek liste mevcut forumdan katılmak isteyen olursa artık bireysel olarak WL sitesinden GP yedek listesine adını yazdırabilir.

TSF içinden Steinhart WL GP Modeli Alıcı Listesi

044/150 Bond
104/150 Acc
105/150 Clk
106/150 Cinman
108/150 Emre08
109/150 Binerer
137/150 Herojd11

GP'nin İngilizce specleride yüklendi siteye onlarıda ekliyorum.

Technical Details
Type: GRAND PRIX Ltd. Edition 150 pcs.
Item no.: S0107

Movement
ETA Valjoux 7750 TOP, Soigné-Finish , swiss made
25 Jewels
Hands: Hour and minute and running seconds hand silver polished with Super-LumiNova™ BGW9
Center second hand orange

Case: Titanium matte finish
Back: stainless steel,sapphire glass , screwed
Diameter: 44 mm without crown
height: 16mm
Weight: 135 g
Dial: glossy white, applied silver indices filled with Super LumiNova™ BG W9, Recessed black subdials at 12 and 6 o'clock, CD-cut
Crystal: sapphire domed, with double anti-reflecting coatings on the interior side
Bezel: stainless steel shiny, with black aluminum tachymeter inlay
Lug width: 22mm
WaterRes: splash protected
Strap: Screwed link titanium bracelet
Buckle: single-fold deployant buckle

Accessoires
• 2nd Stainless steel case back with special engraving
• 2nd strap: Black leather racing style strap with orange stitching, 22 x 22 mm
• 3rd strap: White natural rubber strap with orange stitching, 22 x 22 mm
• Screw-in titanium buckle, OEM-style, 22 mm
• Large wood box, white lacquer finish
• Certificate for limited edition timepieces
• Watchtool for strap changing
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Re: Watch Lounge Steinhart Grand Prix Limited Edition

Mesaj Emre » 01 Mar 2011, 07:46

PayPal olmasi da, beyaz silikon kayisin dahil edilmesi de guzel olmus.

Bond, sizin benim de kacirdigim :roll: TSF SE'dan tecrubeniz var, bi soru sormak istiyorum saatin kargolanacagi adres 50 euro'yi odeyecegimiz PayPal verified adres olmak zorunda degil di mi? Tasindiktan sonra adres eski kaldi simdi bi ton ugras vermeyim yeni hesap alip verified ettirmek icin.

Bilgiler icin tesekkurler Bond
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Bond » 01 Mar 2011, 09:02

Rica ederim Emre sende versen bilgileri olurdu. :) Sanmıyorum verified olma mecburiyeti olacağını. USA'deki kredi kartına yada hesabına bağlı sanırım senin Paypal. Saatlerin teslim tarihi biliyorsun baya ilerde, o zamana kadar nasılsa TR'den bir hesap/kredi kartı eklersin şu anki Paypal hesabına gene sorun olmaz. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Emre » 01 Mar 2011, 09:04

Bond yazdı:Rica ederim Emre sende versen bilgileri olurdu. :) Sanmıyorum verified olma mecburiyeti olacağını. USA'deki kredi kartına yada hesabına bağlı sanırım senin Paypal. Saatlerin teslim tarihi biliyorsun baya ilerde, o zamana kadar nasılsa TR'den bir hesap/kredi kartı eklersin şu anki Paypal hesabına gene sorun olmaz. :thumbup:

Tamam Bond, tesekkur ederim. Simdi herkesin kodlari ayri olacak ya yeni bilgileri basta ben yazip ortaligi karistirmayim dedim :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj 2fast4u » 01 Mar 2011, 13:43

benım flieger im gelmeden yenı bır saat demek valla sabote edıcem bu topıkı :))))gunthere de soylıyım bıraz yavaslatsın bu projeyı:))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners