TSF içinden Watch Lounge Steinhart Grand Prix projesine katılan üyelerimizin daha kolay erişim sağlaması adına proje konusunu bu bölüm içine aldım. H.Solo'dan ön ödeme kodları ve bilgiler geldi. Grand Prix ise TSF SE gibi Steinhart websitesine ürün sayfası olarak yüklendi. Emre ve Binerer listeye bireysel yazıldığı için kodlar onlara ayrıca gitti. Diğer üyelere ben özel kodlarını yollayacağım.
Steinhart Watch Lounge GP
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=376&Sel_ID=22&lang_nr=1Paket içeriği biraz değişti. Ekstra ücretli olan özel üretim beyaz silikon kayışta paketin içine girdi. Ürün sayfasında tüm bilgiler mevcut. Kodlar tek kullanımlık ve LE numaralarına göre ayarlanmıştır, bu yüzden hatalı giriş yapmamaya özen gösteriniz.
Ödemeler paypal veya banka transferi ama transfer masraflı olacağından sanırım herkes paypal tercih edecektir. Comments kısmına arzu edilen kayış boyunu yazınız. 3 farklı uzunlukta kayış mevcut olacak; M (114/82) L (124/82) ve XL (124/92).
Ön ödeme 50 Euro yukarda belirtildiği gibi. Geri kalan kısım teslim zamanında gene Steinhart firmasına olacak. Ek olarak elbette sipariş sayfasında e-mail, adres, telefon, isim gibi bilgiler olacak kod sonrası. Bir sorun olursa bu işlemler öncesi kontrol ederiz beraberce.
Saatleri tükendi fakat yedek liste mevcut forumdan katılmak isteyen olursa artık bireysel olarak WL sitesinden GP yedek listesine adını yazdırabilir.
TSF içinden Steinhart WL GP Modeli Alıcı Listesi 044/150 Bond
104/150 Acc
105/150 Clk
106/150 Cinman
108/150 Emre08
109/150 Binerer
137/150 Herojd11GP'nin İngilizce specleride yüklendi siteye onlarıda ekliyorum.
Technical Details
Type: GRAND PRIX Ltd. Edition 150 pcs.
Item no.: S0107
Movement
ETA Valjoux 7750 TOP, Soigné-Finish , swiss made
25 Jewels
Hands: Hour and minute and running seconds hand silver polished with Super-LumiNova™ BGW9
Center second hand orange
Case: Titanium matte finish
Back: stainless steel,sapphire glass , screwed
Diameter: 44 mm without crown
height: 16mm
Weight: 135 g
Dial: glossy white, applied silver indices filled with Super LumiNova™ BG W9, Recessed black subdials at 12 and 6 o'clock, CD-cut
Crystal: sapphire domed, with double anti-reflecting coatings on the interior side
Bezel: stainless steel shiny, with black aluminum tachymeter inlay
Lug width: 22mm
WaterRes: splash protected
Strap: Screwed link titanium bracelet
Buckle: single-fold deployant buckle
Accessoires
• 2nd Stainless steel case back with special engraving
• 2nd strap: Black leather racing style strap with orange stitching, 22 x 22 mm
• 3rd strap: White natural rubber strap with orange stitching, 22 x 22 mm
• Screw-in titanium buckle, OEM-style, 22 mm
• Large wood box, white lacquer finish
• Certificate for limited edition timepieces