Bir çok kişinin iki ayrı projeye aynı anda katılması mümkün olmayabilir. Açıkçası katılım adedini bölmek şu durumda pek mantıklı değil.
Distribütör firmalarda olmasını istiyor, henüz İsviçreden kesin kararları içeren bazı cevaplar resmi olarak gelmedi, ben ayrı bir yerden tahmini adet bilgisi aldım. Adet konusu halledilirse her şey netleşir. Ben tahmin ettiğim için o durumu aşmak içinde önceden bir teklif yapmıştım, olumlu baktılar. X adet TSF içinden katılım olsun Y adet ise siz mağazalarınızda satışa çıkarın dedim
Özel fiyat ve ödeme sistemi konularında ufak tefek pürüzler var ama halledilmeyecek şeyler değil, bunlar biraz adete göre değişeceği için efektif konuşamıyoruz o konuda daha. Kısacası bu işin olması için her şeyi deniyoruz ama elbette mantık sınırları dahilinde

Tam olarak belli olsun ben ayrı konu açıp yazacağım, arkadaşlar durum şu şekilde, alternatifler şunlar, bu tarzda ister miyiz veya illa şöyle mi olmalı gibi. Zaten dediğim gibi beraber karar vereceğiz
Baktık katılımcılar için avantajlı olmuyor hemen unuturuz bu markaları

Şartları çok daha ılımlı olan bir sürü butik ve daha küçük marka zaten mevcut, onlara yöneliriz.