Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
Tam bir buçuk ay olmuş! ve ben bu konuyu yeni görüyorum. Arkadaş zaten hızlıca girip bir inceleyim çıkıyorum forumu hep, göremedim tabi. İnsan bir özel mesaj atar böyle böyle bir proje var haberin olsun diye! cık cık cık!
Genel modaya uyarsak Oris ya da Invicta gibi geliyor bana bakalım. Numara olarak da 15 tercihim, 23'ü ahbob kapmış zira ya da Cengiz abim ne derse bir fazlası
"I may be wrong (But I doubt it!)" Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Bu ozel uretim icin gittikce heyecan artiyor Ben de simdiden 10 numaraya talibim, bir sakincasi yoksa. Ama artik lutfen kesinlessin, sizin yuzunuzden yeni saat alamiyoruz
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Arkadaşlar kesinleşmiş bir durum olsa ben hemen yazacağım zaten. Firmaların tam adını bilerek yazmadım, olmayacak proje için kesin gibi konuşmak doğru olmaz. Lokal işleme vs için adet dert değil ama hali hazırda model gamında olan bir ürün üzerinden İsviçre'de tamamen farklı renk ve komponent değişikliği ile yapılacak bir saat için bizim istediğimiz adetlerin olması bazı markaların kolayca kabul edeceği bir durum değil. Elbette bu markalar olmaz ise bizim saat yapabileceğimiz çok butik marka var ama burda konuşulan proje kapsamı o markalarla olacak bir proje üzerine değil biliyorsunuz. Bu konuyu sadece yapmaya çalıştığımız sistemi sorular neticesinde sizlere açıklamak üzere açmıştım. Ülkemizde ciddi firmalar tarafından resmi olarak temsil edilen çok köklü saat markaları ile yapılması için uğraşıyoruz. Olursa şu durumda hepimiz çok mutlu olacağız ama sırf böyle olsun diye avantajımızı ve pazarlık gücümüzü kaybetmemizi açıkçası ben göze almam.
Bu durumda numara seçimi gibi bir durum söz konusu değil daha ortada start verilmiş proje yok.
bond, çok iyi açıklamışsın durumu, kimsede soru işareti kaldığını sanmıyorum. ama hesap swift vs. bilgilerini atlamışsın. bir de 18 numara olsun mümkünse.