Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.
emre çok teşekkürler, acaba çok büyük duracak mı bileğimde diyordum ama ben de bayıldım duruşuna bond renk soğukluğu orijinal dokuyu yakalamış bence çok iyi
Deccoali forumdaki arıza sebebi ile senin saatin geri kalma mesajı gitti, hatırladığım mesajlardan birisi idi. 2 günde 1.5 dk geri kaldı demiştin gibi hatırlıyorum. Clk cevap vermişti kontrol ve ayarlama için sanırım. Gelişmeleri yazarsın
evet bond. aslında neredeyse günde 1 dk geri kalıyor. clk da bengisaati önerdi, kendisine kişisel mesaj atıp danışmayı ve saati bakıma vermeyi düşünüyorum
arkadaşlar ben saati yeni gördüm. bu konuda yterince bilgim yok malum yeni üyeyim anladığım kadarıyla özel bir tasarım yapılmış site için bununla ilgili en başından gelişmeleri öğrenmek için can atıyorum acaba bununla ilgili bilgi alabilir miyim forumda. şimdiden teşekkürler.
Retrograde bilgileri linkteki proje ana konusundan alabilirsin. Proje başlangıcından bitişine kadar olan tüm süreç detaylı olarak yazıyor. Bu bölüm içinde ise proje hakkında çeşitli ek başlıklar mevcut.
eveet, nihayet bu akşam üzeri makineyi çantadan çıkarıp evin terasında bu güzel saati düzgün şekilde fotoğraflayabildim dünyada benim için en ve belki de tek önemli marka olan Martin'e ait D-42 akustik gitarımın hardcaseinin üzerinde çekmenin çok anlamlı olacağını düşündüm en son kare moda blogger'ı olan eşimin koluna takıp çektiğim bir foto kendi blogunda da bolca kareleri olacak saatimizle
Cok tesekkurler Drk valla alaliberi kahve kayisla kullaniyordum siyah kayisa henuz daha bugun bilegime uygun delik actirabildim bundan sonra da esit agirlikli kullanirim gibi hissediyorum merete her kayis yakisiyor