TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj sosyalcan » 23 Eyl 2010, 22:05

Sevgili Clk senin şu chronoyu gerçekten merak ediyorum. Gerçekten orjinal kimsede bulunmayan bir saate sahip olacağız. Bu arada teslim süresi çok önemli değil , 2011 olur şık olur. Ağırdan acele etmeden detayları paylaşalım , önemli olan bütçemizide çok sarsmadan firmanın daha evvel ürettiği özel üretimlere yakın bir fiyat olması !! İsatnbula bir yolum düşse orada bulunan arkadaşların bir kısmıyla tanışmak isterim.
Kullanıcı avatarı
sosyalcan

Mesaj tourby » 24 Eyl 2010, 02:03

"Gerçekten orjinal kimsede bulunmayan bir saate sahip olacağız"

belki de yanliz gecici bir saat olur????... pek bir özeliyi olmayan. Bir kac ay sonra belki hic kimse hatirlamaz bu saati. Zaten Steinhart belki 10 tane cesit forumun saati yapmis simdiye kadar ve belki yüz tane daha yapar gelecek senelerde... forum saatleri hep ayni... Steinhartin genel bir modeli yanliz degisik bir kadran... simdiye kadar hic bir forum saati pek tutulmadi... evet hepsi satildi ama sahipleri saatini kisa zaman sonra gine satisa kaldirdilar.

100 gisi bul ve Steinhart sana "Micky Mouse" saat bile yapar. Yeterki sen iste... IWC kopya yapdir... hemen... yeterki paran hazir olsun.

Yapan bir "Private - Label - Brand" markasi... Steinhart zaten saatleri kendisi yapmiyor... Grovana diyen bir firma yapiyor ve Steinhart saatleri yanliz satiyor... Grovana firmasinin mali belki CHIN de yapiliyor... yoksa bu fiyata nasil satar Steinhart saatlerini?

Steinhart saatlerin cogu hatali olur... cok gisi saatleri geri gönderir ve tamir etdirir... "Quality control" pek üstün degil... bu fiyata zaaten zor...

evet uygun fiyata bir saat iserseniz Steinhart iyi... ama özel bir saat isterseniz Steinhart asla olmaz...

bana göre bu saatin bir cok özelliyi olmali... ve saati yapan markan cok önemli... yoksa gecici bir saat olur sonucta
Kullanıcı avatarı
tourby

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 07:22

:D

Yorumlar icin tesekkürler Tourby. Ilk mesaj icin biraz garip olmus ama tüm bu bilgileri yada ön görüleri degerlendirmek lazim.

Yalniz burada benim algilayamadigim nokta su. Tourby marka Made in Germany bir saat aldim. Bu saate vermis oldugum fiyat 529 Euro idi. KDV'yi cikarttigimiz zaman 444 Euro net fiyat yapar. Steinhart firmasinda ayni teknik özelliklere sahip saatlerin fiyatlari 370 ile 465 Euro arasinda degisiyor. Bu da demek ki 310 ile 390 Euro arasinda net fiyatlari var. Demek ki bahsettigimiz fiyat farki saat basina ortalama 100 Euro. Steinhart internet satis bazli bir firma olarak ciddi adetler satan bir firma. Peki kücük bir üretici olarak siz az adet satarak bu saatleri nasil üretiyorsunuz? Sizin ürününüzde Cin olabilir mi? Var mi böyle birsey :D

Bir bilgi verdigimiz zaman bilgiyi tam vermemiz daha yararli olur diye tahmin ediyorum. Steinhart ürünlerinden sadece klasik diver serisi Grovana tarafindan üretiliyor. Grovana ayni zaman da Marcello C icinde model üretmekte. Saat piyasasinda ki bu ortak calismalar zaten bilinen noktalar ....

Yukarida ki yazida en dogru olan cümle parayi veren Micky Mouse saati bile yaptirir. Parayi verdigim zaman bunu yaptirmak cok önemli degil. Önemli olan cok düsük bir bütce ile yine standart ama orijinal makine kullanarak daha önce yapilmamis olan birseyi yapmak.

Sistemimde sorun var, yazdigimi görmüyorum ikinci mesaj ile devam edeyim ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 07:39

Panerai disinda 44 mm'lik sandwich dial yapmis olan bir firma örnek verebilir misiniz? Biz TSF yönetimi olarak hicbir zaman aman bu saat inanilmaz yüksek kalitede olacak, yok iste kimsede olmayan birsey olacak demedik ki!!!! Sadece dizayn anlaminda daha önce yapilmamis birsey oldugunu, kullanilan malzemelerin (kasa, kadran v.s.) isvicre yada almanya üretimi olacagini belirttik.

Kalite kontrol kismi ile ilgili olan kisma ise sonuna kadar katiliyorum. Kimse bu fiyatlara Rolex kalitesi sunamaz. Sizin de sunamayacaginiz gibi... Ancak, sorumluluk sahibi biri olarak Günther Steinhart ile hali hazirda bu konu üzerine konustum. Saatlerin Türkiyeye girisinden sonra bir problem olmasi durumunda tamir icin geri gönderilmesinin cok zor oldugunu dolayisi ile bizlere ekstra özen göstermesi gerektigini bunun hem Steinhart firmasi hem de TSF forum üyeleri icin cok daha iyi olacagini belirttim. Herr Steinhart bana gerekirse saatlerin 2-3 kez kontrolden gececegini talebim durumunda gönderi öncesi saatleri kontrol icin bana gönderebilecegini söyledi. Güven vermek adina daha ne yapabilirdi ki?

Son olarak Özel kavrami üzerine bir cümle... Herkesin bütcesi bir degil ve her sahis icin özel kavrami ayri. 30.000 - 50.000 Euro'yu gözden cikarttiktan sonra Patek Phillipe bile sahsa özel saat üretir. Biz sadece kendi bütcemizde yapabilecegimiz farkli ama orijinal bir saatin pesindeyiz.

Görüslerinizi belirttiginiz icin tesekkür ederim :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 08:09

Steinhart ile dün yapmis oldugumuz görüsme sonrasi garanti olan noktalari burada paylasiyorum.

Orijinal UNITAS 6497 Dekoreli Gun-Metal. Standart mekanizma da almak mümkün. Bu renk az bulunur oldugu icin güzel bir secim olur diye düsündük. Zaten cizimler geldikten sonra bu noktalar üzerine daha detayli konusacagiz.

Resim

Saatin gece luminova rengi asagida ki gibi olacak. Luminova Code: BWG9

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 08:14

Kutumuz da burada

Resim

Ikinci deri kayis ile ilgili konusabiliriz. Ama kayis degistirme aparati ve ikinci kayis olacak. Istemedigimiz takdirde kaldirtabiliriz.

Resim
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 24 Eyl 2010, 08:18

Sosyalcan, fiyat halen elime ulasmadi ancak fiyat olarak liste fiyatlarinda kalacagiz. Tahminimiz bu saatin bizlere maliyetinin 380 Euro ile 480 Euro arasinda bir noktada olacagi yönünde. Bu fiyata nakliye, gümrük ve gümrükte ödeyecegimiz KDV dahil.

Marisa, sen kadiköy liman da ki karabataklar gibi kaybol ortadan sonrada saat sor... Yok sana saat :D
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Eterna » 24 Eyl 2010, 08:49

Sevgili Dostlar,

Yukarıda ki resimde arka camın etrafında bir yerlerde su geçirmez ibaresi yok? Bu modellerde yazılmıyor falan mı? Luminova çok güzel gözüküyor bu arada.

Bir de bahsedilen rakamlar nasıl ödenecek? Yani bir banka numarası verilip tüm tutar hemen yatırılacak mı yoksa taksitle ödeme konusunda bir çözüm olacak mı?

Sevgiler,
Kullanıcı avatarı
Eterna

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners