Yorumlar icin tesekkürler Tourby. Ilk mesaj icin biraz garip olmus ama tüm bu bilgileri yada ön görüleri degerlendirmek lazim.
Yalniz burada benim algilayamadigim nokta su. Tourby marka Made in Germany bir saat aldim. Bu saate vermis oldugum fiyat 529 Euro idi. KDV'yi cikarttigimiz zaman 444 Euro net fiyat yapar. Steinhart firmasinda ayni teknik özelliklere sahip saatlerin fiyatlari 370 ile 465 Euro arasinda degisiyor. Bu da demek ki 310 ile 390 Euro arasinda net fiyatlari var. Demek ki bahsettigimiz fiyat farki saat basina ortalama 100 Euro. Steinhart internet satis bazli bir firma olarak ciddi adetler satan bir firma. Peki kücük bir üretici olarak siz az adet satarak bu saatleri nasil üretiyorsunuz? Sizin ürününüzde Cin olabilir mi? Var mi böyle birsey
Bir bilgi verdigimiz zaman bilgiyi tam vermemiz daha yararli olur diye tahmin ediyorum. Steinhart ürünlerinden sadece klasik diver serisi Grovana tarafindan üretiliyor. Grovana ayni zaman da Marcello C icinde model üretmekte. Saat piyasasinda ki bu ortak calismalar zaten bilinen noktalar ....
Yukarida ki yazida en dogru olan cümle parayi veren Micky Mouse saati bile yaptirir. Parayi verdigim zaman bunu yaptirmak cok önemli degil. Önemli olan cok düsük bir bütce ile yine standart ama orijinal makine kullanarak daha önce yapilmamis olan birseyi yapmak.
Sistemimde sorun var, yazdigimi görmüyorum ikinci mesaj ile devam edeyim

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...