Arkadaslar, adet konusunda panik yapmayin. Burada biz bizeyiz

Yok amcamin oglu istedi, yok enistemin kaynatasi bilmem kac tane istiyor gibi hikayeler yok bizde

Bu saati biz yaptiracagiz ve biz alacagiz.
Bende kendimce kücük bir aciklama yapayim. Daha önce yazdigim gibi Sandwich Dial Panerai disinda 44 mm capta bulunmayan bir özellik. Hani kimsede olmayan sahtesi olmayan v.s. Bunu ilk asamada basardik.
Saatin makinesi orijinal ETA/UNITAS 6497 ve gun metal optik olacak. Aramizda bir kac arkadas disinda otomatik diyende cok cikmadi zaten. Klasik Alman pilot saatinde yine klasik kurmali bir makinenin olmasi gayet hos olur diye düsündük ve Herr Steinhartta ayni yorumda bulundu. Altin rengi disliler icin halen savasim sürüyor

Yikilmadim, ayaktayim, Günther ile basbasayim

Yukarida ki paragraf yusufgarip icin de bir cevap olmus oluyor bu durumda. Unitas ile tarih ve gün fonksiyonu maalesef yok.
Simdi gelelim hikayemizin bugün ki kismina. Saatin cizimleri ile ilgili birkac gün bekleyecegiz maalesef. Gerci süpriz yapipta erken gönderirlerse hayir demeyiz degil mi

Bu cizimlerin üzerine oturup konusacagiz, diyecegiz ki güzel olmus/olmamis v.s. Final asamasina geldigimiz zaman talepleri toplayacagiz. Talepler ile birlikte bir miktar ön ödeme yapmamiz gerekiyor ki bu sadece 50 Euro/saat.
Ödemeler ile ilgili prosedürleri, saatlerin nasil siparis edilecegine dair bilgileri ve saatlerin nasil getirelecegini cizimler gelip saat son seklini aldiktan sonra ayri basliklar altinda aciklayacagiz.
Teslim süresi icin dikkat etmeniz gereken birsey var. Aralik 15 dedin mi Avrupa ölür

Sizlerden ricam avrupada ki bu 3 haftalik tatil sürecini unutmamaniz.
Sosyalcan, su benim yeni chrono saat bir gelsin (ah bir gelsin artik daha baslamamislar bile süper degil mi

) 44mm kasanin kolda nasil durdugunu ve benim kol capini detayli olarak yazarim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...