TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Mesaj yusufragip » 23 Eyl 2010, 17:13

Heyecanla cizimleri bekliyorum . Kadran adeti fazla olacak demissiniz bunu biraz daha acabilirmisiniz birde day date tarzi bisiyler olacakmi ?? Foumun kalici bir meyvesinin olacak olmasi mukemmel bir fikir hemde bu kadar kisa sure icersinde kaliteden odun vermeden tebrikler :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj Bond » 23 Eyl 2010, 17:40

Yusufragıp kadran Steinhart markasının daha önce sadece 47 mm'lik limited modelde çalıştığı sandwich tarzda olacak. 44 mm'lik uygulama onlar içinde bir ilk. Saatimizin ana teması ve modeli Unitas kurmalı small secs Nav. B-Uhr Pilot. Bu sebeple day date gibi bir özellik bulunmuyor. Eski mesajlara bakarsan ön tasarımları görebilirsin. Bu modelden ilerlememizin sebebi daha önce alınan 2 LE saatin forum üyeleri ve bizler tarafından beğenilmesi. Özel tasarlanmış bir kadran örnek 100 adet üretilecek bizim için ama biz 20 veya X adet kullanacağız. Çünkü bu diğer Steinhart forum projelerinde olan kadranlar gibi sadece renk paletinden baskı ve lume uygulması değil. Hiç bir saatte olmayan alt lume diskte ayrı pay içinde farklı renk lumeda olması plan dahilinde. Day Date model chronolarda var Steinhartta Clk o saattende özel 1 adet yaptırıyor, gelsin onunda resimlerini paylaşır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 23 Eyl 2010, 17:52

Arkadaslar, adet konusunda panik yapmayin. Burada biz bizeyiz :D Yok amcamin oglu istedi, yok enistemin kaynatasi bilmem kac tane istiyor gibi hikayeler yok bizde :D Bu saati biz yaptiracagiz ve biz alacagiz.

Bende kendimce kücük bir aciklama yapayim. Daha önce yazdigim gibi Sandwich Dial Panerai disinda 44 mm capta bulunmayan bir özellik. Hani kimsede olmayan sahtesi olmayan v.s. Bunu ilk asamada basardik.

Saatin makinesi orijinal ETA/UNITAS 6497 ve gun metal optik olacak. Aramizda bir kac arkadas disinda otomatik diyende cok cikmadi zaten. Klasik Alman pilot saatinde yine klasik kurmali bir makinenin olmasi gayet hos olur diye düsündük ve Herr Steinhartta ayni yorumda bulundu. Altin rengi disliler icin halen savasim sürüyor :D Yikilmadim, ayaktayim, Günther ile basbasayim :D

Yukarida ki paragraf yusufgarip icin de bir cevap olmus oluyor bu durumda. Unitas ile tarih ve gün fonksiyonu maalesef yok.

Simdi gelelim hikayemizin bugün ki kismina. Saatin cizimleri ile ilgili birkac gün bekleyecegiz maalesef. Gerci süpriz yapipta erken gönderirlerse hayir demeyiz degil mi :D Bu cizimlerin üzerine oturup konusacagiz, diyecegiz ki güzel olmus/olmamis v.s. Final asamasina geldigimiz zaman talepleri toplayacagiz. Talepler ile birlikte bir miktar ön ödeme yapmamiz gerekiyor ki bu sadece 50 Euro/saat.

Ödemeler ile ilgili prosedürleri, saatlerin nasil siparis edilecegine dair bilgileri ve saatlerin nasil getirelecegini cizimler gelip saat son seklini aldiktan sonra ayri basliklar altinda aciklayacagiz.

Teslim süresi icin dikkat etmeniz gereken birsey var. Aralik 15 dedin mi Avrupa ölür :D Sizlerden ricam avrupada ki bu 3 haftalik tatil sürecini unutmamaniz.

Sosyalcan, su benim yeni chrono saat bir gelsin (ah bir gelsin artik daha baslamamislar bile süper degil mi :D ) 44mm kasanin kolda nasil durdugunu ve benim kol capini detayli olarak yazarim.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj safir » 23 Eyl 2010, 18:46

altın renkli dişlileri isteyen kaç kişi var,ve bilmiyorum gun metal üzerinde güzel durur mu? şahsen benim fikrim olmasa daha iyi(zaten bu rengi beğenmem :) ),dayanımı için işin içine rhodium kaplama vs de eklendimi işi çok zorlaştırabilir ve son fiyata nekadar etki eder bilmem ama maliyeti artırır,ama çoğunluk altın dişli istiyorsa mecburen ok :)

sandwich dialin kesinleşmesi çok güzel oldu
Kullanıcı avatarı
safir

Mesaj yusufragip » 23 Eyl 2010, 20:05

Bond ve clk tesekkur ederim unitas in karmasikligi kaldirmadigi etanin daha uygun oldugunu fakat unitas in daha iyi bir mekanizma oldugunu okumustum :) Cok bilgim olmadigi icin ekstra kadranii gorunce day date yada chorno sanidm heheh onun sanwhich oldugunu anlamadim :) Daja cok ekmek yemem lazim cok geriden geliyorum :)
Kullanıcı avatarı
yusufragip

Mesaj herofb » 23 Eyl 2010, 20:37

clk iyice heyecanlındırıyorsun,hem senin yeni saati hemde benim 11 no'yu merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj uncass » 23 Eyl 2010, 21:22

mükemmele en yakın saat olcak galiba bizim için. sandwich dial çok iyi seçim bence. daha önce "canlı" olarak görmedim ama clk steinhart incelemsinden gördüğüm kadarıyla çok şık. 44 mm de uygulanabilmesi ise çok daha iyi. daha sipariş aşamasında saate gerçek bir "limited edition" özellik katılmış. tebrikler.
ben 47 mm de olsa itiraz etmem, bilekler kalın sayılır. gerekirse bir yolunu bulur kalınlaştırırım ama asıl merakım fiyat. acaba ortalama ne olacak, bütçemi ne hallere sokar diye düşünüyorum:) maddi imkanlarıma uyarda umarım alırım. ikinci konu teslimat. evet avrupadaki ölü zaman belli de acaba ne zaman teslim olur?
not düşmekte fayda görüyorum arkadaşlar bende bakıyorumda sanki 20 25 sayısı gerçekçi gibi. benim gibi alıp al(a)mayacağı belli olmayanlarda vardır mutlak.
her ne olursa olsun türkiyede çok nadir olan bir "ortak hareket etme kültürü" örneği gerçekleşiyor.hepinize saygılar
Kullanıcı avatarı
uncass

Mesaj marisa » 23 Eyl 2010, 21:53

Bond Bey, clk Bey,

Bana da kalır mı acaba 1 adet? Sanırım cezalıyım ama belki eski günler hatırına 1 tane de bana ayırırsınız... 44 mm de olsa takarım :)
Kullanıcı avatarı
marisa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners