TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF SE II. Kapak Gravür

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF SE II. Kapak Gravür

Mesaj 2fast4u » 27 Eki 2010, 12:29

Resim
2FAST4U topgun series
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Cinman » 27 Eki 2010, 12:33

Gravür istegim : clk ile aynı
Fabrika çıkış arka kapak camli olmalı mutlaka
Kullanıcı avatarı
Cinman

Mesaj Clk » 27 Eki 2010, 12:43

Cinman. Steinharttan gelecek saatte safir camli arka kapak olacak. O konuda herhangi bir sorunumuz yok. Bu kapak sadece genel anlamda ismini bu saate tasimak isteyen arkadaslara yönelik bir calisma.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 27 Eki 2010, 13:00

Görsel olması adına firmadan gelen örnek bir sketch ekleyeyim. Clk'nın dediği gibi orjinal safir camlı kapakta sorun yok. Aslında bunada yazılırdı ama üretimde çok iyi kalite ile yazılacak yazının yanına sıkışacak ve güzel durmayacaktı. Hemde harf kısıtlaması olacaktı. Steinhart resmi bir saat ürettiği için bu yazıları arkasına yazmak zorunda. Günther sonuçta hepimizden daha hakim bir kişi bu olaylara ve daha güzeli olması için bize jest olarak bu öneriyi yaptı. Arka kapakta yazının fleiger modellerindeki gibi düz şekilde olmasının hem concepte uygunluğu hemde görsel açıdan optimum kaliteyi vereceğini söyledi. Ek gravür için ise Clk'ya teşekkür etmeliyiz ayrıca Güntherede çok teşekkürler bir dediğimizi iki etmedi bugüne kadar. Hiç bir ek masrafda çıkarmadı, bu kadar anlayışlı bir ticaret adamına ilk kez rastlıyorum. Gerçi daha önceki tüm yabancı forum projelerinde benzer tutumu olmuştu. Google'a ismini yazınca çıkan linklerde herkes bu özelliklerinden bahsediyordu. Artık son aşamaya geldik katkısı olan ve projeye katılan herkese teşekkürler.

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bond » 27 Eki 2010, 13:03

2fast4u yazdı:bond herkesin ayri garvurumu olacak benanlamadim o zaman f14 tomcat 2fast4u olsun :)

Örnek uçaklar olarak yükledim herkesin ayrı gravürü olmayacak elbette. :) II. Dünya savaşına sen resimdeki F-14 Tomcat ile katılsan tek başına bütün hava kuvvetlerini yok ederdin herhalde :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 27 Eki 2010, 14:58

Steinhart'tan simdi gelen bilgiyi iletiyorum. Bize cizim lazim. Pilot yada Ucak farketmez ama cizim gerekli!!!! Aramaya baslayalim arkadaslar ;)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Acc » 27 Eki 2010, 15:06

cizim derken bilgisayarda tasarım mı ? yoksa el ile çizim mi ?
Kullanıcı avatarı
Acc

Mesaj Bond » 27 Eki 2010, 15:45

2Fast'in imza ve avatar değişmiş :D Ben Steinhartın kendi tasarımcısı bizim seçeceğimiz resmi çevirip uygular sanmıştım. Şu tarzlara yakın çizim mi istiyor acaba, 2 tane yaptım örnek olarak. Model karar verilince bilgisayarda ana hatları daha belirginde yapabiliriz yada ellede çizebiliriz.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners