TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Special Edition Project by Steinhart Timepieces

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Projesi

Mesaj tahsinguneri » 15 Eyl 2010, 14:55

siyah lume bana güzel bir fikir gibi geldi
hu
tahsinguneri

Mesaj drk » 16 Eyl 2010, 01:18

Karar ne olursa olsun Steinhart ın lume uygulaması konusunda hepimizi mutlu edeceğini sanıyorum.

Resim
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mehmet91300 » 16 Eyl 2010, 02:07

Her seyden once boyle bir proje baslattiginiz icin sizi kutlarim ben surekli takip edemiyorum sizce sakincasi yoksa ben varim model konusunda size guveniyorum gerceklesme asamasinda beni uyarirsaniz memnun olurum simdiden tesekurler
Kullanıcı avatarı
mehmet91300

Mesaj kocak04 » 16 Eyl 2010, 09:55

razz yazdı:Şu ana kadar en beğendiğim dizayn :thumbup:

Resim

Bende bu kasayı çok beğendim.Umarım 42 mm olur..
Kullanıcı avatarı
kocak04

Mesaj orakay » 18 Eyl 2010, 14:32

Ben bu forumu yeni farkettim ve bu hafta üye oldum. Bu mesaj da forumda yazdığım ilk mesaj. Bu projeyi ve üzerinde düşünülen modelleri görünce heyecanlandım ve dahil olmak istedim.

Benim tercihim kesinlikle siyah veya beyaz kasası olan ASTA Team limited edition modelleri olur.
Kullanıcı avatarı
orakay

Mesaj ceo35 » 18 Eyl 2010, 15:19

Kayış modeli nasıl olacak ?
Kullanıcı avatarı
ceo35

Mesaj Clk » 18 Eyl 2010, 15:40

Iki farkli deri ve renk. Siyah ve Kahverengi. Günther'in bu aralar isleri yogun. Fiyat bilgisi ve cizim bekliyoruz. Genel anlamda sordugumuz bütün sorulara olumlu yanit aldik. Hatta arada süprizler bile var. Ancak, kesin fiyat bilgisi elimize gecmeden tüm bunlar hakkinda konusup ortaligi karistirmanin anlami yok diye düsünüyoruz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 18 Eyl 2010, 16:00

Orakay TSF'ye hoşgeldiniz. Profil bilgisinde pilot olduğunuzu yazmışsınız. Asta Edition formunu beğenmeniz bu durumda mantıklı elbette, bizde çok beğendik fakat fiyat seviyesi nedeni ile çoğunluk tercihi olarak şu an Unitas Nav.B Uhr Klasik Pilot modeli üzerinden devam ediyoruz. Daha sonra Pilot Chrono bir modelde yaptırabiliriz. Clk sanırım o modeldende özel bir versiyon tek olarak kendine yaptırıyor olmalı :D Hemde bu şekilde satın alarak daha detaylı inceleme fırsatını elde etmiş oluyoruz. Tanışma bölümünde de kendinizi tanıtırsanız tüm üyelerimiz memnun olacaktır.

Ceo35 kayış henüz karar verilmedi bu ve benzeri seçenekleri ana şablon geldikten sonra detaylar kısmında kesin sahipleri arasında oylama açarak karar vereceğiz. Clk'nın belirttiği seçenek dışında belki tek kayışla alıp, aftermarket kayış seçeneği olarak farklı kayış seçimi saat sahiplerinede bırakılabilir. Ben mesela fabric bir kayış takmak isterim ekstra olarak.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners