TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart TSF Special Edition Tanıtım / Orijinal Fotoğraflar

Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition Forum Saati Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, TSF Special Edition Project Bölümünde Steinhart Timepieces ve TSF İşbirliği İle Üretilecek Olan TSF Special Edition Modeli Hakkında Detaylı Bilgilere ve Paylaşımlara Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF Special Edition Tanıtım / Orijinal Fotoğraflar

Mesaj Bond » 24 Ağu 2011, 10:11

H.Solo'ya çok teşekkürler. :thumbup: Mükemmel bir tanıtım yapmış WatchuSeek'te. :champ: Günther'de saati çok beğenmiş sürekli söyleyip duruyormuş :)

Bu tanıtımların benzerleri bir süre sonra yabancı alıcıların üye olduğu Watch Lounge, Uhr-Forum, Bretiling Source, Singapore Rolex Owners Club (SG-ROC), Часовой форум Watch Ru, Friends Of Oris, Orologiando Italia gbi forumlarda da olacaktır. Bunlar dışında bulgar, çek, yunan ve filipin vb saat forumlarında saati görerek konularının açıldığı bir çok yer daha olmuştu. Bizlerden bağımsız olarak yapılan bu yorumların hepsinin olumlu olması çok sevindirici.

Clk'nın paylaştığı linkteki fotoları buraya da eklememiz iyi olur, H.Solo çok güzel ve detaylı fotoğraflar çekmiş. :super: Saat renk detayları sayesinde resmen her tür kayışa uyumlu ;)

Steinhart TSF Special Edition DLC No:29 by H.Solo :thumbup:

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Frax » 24 Ağu 2011, 10:20

Fotoğraflar şahane, H. Solo'da kayış deposu var sanırım :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Archezia » 24 Ağu 2011, 10:35

H. Solo'da firmadan daha çok Steinhart vardır zaten. Firmanın arkasındaki asıl şahıs :D
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj mlm » 24 Ağu 2011, 20:00

Saat tek kelimeyle harika olmuş, Bond, Clk ve diğer arkadaşlarımız, emeği geçen herkesin eline sağlık dostlar.. :champ:
Bu arada boynuz aralarında mesela 26/44 gibi numara yazmayacak mıydı, yoksa var da ben mi göremiyorum?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Bond » 25 Ağu 2011, 00:43

Mlm hoşgeldin, işleri halletmene sevindim :thumbup:

Steinhart'ın ikinci arka kapaklı ilk özel üretim saat TSF Special Edition oldu. Aslında bizde arka kapaktaki numarayı Nr. 01/44 gibi yazdırabilirdik ama pilot bröve numarası gibi tek büyük rakam çok güzel ve farklı oldu. Bizden sonra ikinci arka kapaklı özel üretim olacak olan Grand Prix gibi yazdırmayı düşündük başta ama küçük olunca bizim pilot modelde pek istediğimiz orijinal havayı yakalamadı. 88 yazan yerde özel şekil yapısı sebebi ile Nr. 01/44 hiç güzel durmamıştı denemelerimde. Firma bildiğim kadarı ile hem kasa lug arasına hemde ekstra olarak ikinci isimli kapağı yazmayı uygun görmemiş ama olabilirdi de.

Grand Prix'de de bildiğim kadarı ile olmayacak lug arası numara ama ek arka kapakta var Nr.001/150 düz zemin üzerine olarak. LSE ve Proteusta ise lug arası numara var ama onlarda da normal arka kapakta yok. Belki sonradan ekstra olarak yazdırılabilir çok istenirse ama ben sertifikada ve hem yedek kapak hemde plaket yerine geçen işlemli kapaktaki özel büyük numarayı son ürünü gördükten sonra yeterli ve oldukça güzel buldum açıkçası. Elbette normal cam kapak hali ile birine göstermek istenirse numara göstermek mümkün değil ama hem arkada hemde kadranda TSF Special Edition yazısı var. Bizde saatin özel üretim olduğunu ve kendimize has numaralarımızı biliyoruz :) Yani TSF SE'nin özel bir saat olduğu anlaşılır merak etme :D
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj orakay » 25 Ağu 2011, 11:14

Arkadaşlar kutu içerisinde (çok önemli olmamakla beraber) bir de kayış için klips olmayacak mıydı yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Kullanıcı avatarı
orakay

Mesaj Clk » 25 Ağu 2011, 11:47

Klips derken?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj orakay » 25 Ağu 2011, 13:52

Deri kayışın ucuna takılan folder clasp diye adlandırılan aparatı kastetmiştim. Projenin başındaki fotoğraflarda gözüküyordu da.
Kullanıcı avatarı
orakay

ÖncekiSonraki

Dön TSF Special Edition By Steinhart Timepieces

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners