Pandemi zamanı hic kullanmadım. İlk aldigim yillarda özel günlerde kullaniyordum. Saatlerimi genelde ayda 1 hafta şeklinde kullamiyorum. Bazen 2 ayda 1 haftada olabiliyor. Ne zamandır ölçüm yapmiyorum. Gözüme çarptığı kadarıyla haftada -30 sn oynuyor. Tekrar test yapacağım burada bildiririm.Mtn yazdı:Tebrikler, çok güzel saat, güle güle kullanın. Yalnız kullanım ve muhafazayla ilgili bilgi vermemişsiniz. Hangi sıklıkta kullanıyorsunuz, kutuda mı saklıyorsunuz, düzenli kurma yapıyor musunuz? Son olarak günlük sapma ne kadar, ölçtünüz mü? Uzun ömür için örnek teşkil edecektir.
depechemode yazdı:Pandemi zamanı hic kullanmadım. İlk aldigim yillarda özel günlerde kullaniyordum. Saatlerimi genelde ayda 1 hafta şeklinde kullamiyorum. Bazen 2 ayda 1 haftada olabiliyor. Ne zamandır ölçüm yapmiyorum. Gözüme çarptığı kadarıyla haftada -30 sn oynuyor. Tekrar test yapacağım burada bildiririm.Mtn yazdı:Tebrikler, çok güzel saat, güle güle kullanın. Yalnız kullanım ve muhafazayla ilgili bilgi vermemişsiniz. Hangi sıklıkta kullanıyorsunuz, kutuda mı saklıyorsunuz, düzenli kurma yapıyor musunuz? Son olarak günlük sapma ne kadar, ölçtünüz mü? Uzun ömür için örnek teşkil edecektir.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 312 misafir
|