TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

TAG Heuer Aquaracer 300M Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

TAG Heuer Aquaracer 300M Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj bilds » 01 Ara 2014, 20:17

Arkadalar bekleyen dervi murad覺na ermi..

Asl覺nda yeni bi saat alma fikri son zamanlarda hep vard覺. 襤nternette saat konusuna bakarken TSF'ye rastlad覺m. Buraya girdikten sonra da b羹t羹n bak覺 a癟覺m, vizyonum, misyonum deiti tabi : ))

Saatimle ilgili forumda daha 繹nce benim de faydaland覺覺m yeter覺nce inceleme mevcut. Ben o k覺s覺mdan ziyade al覺 s羹recinden bahsedeceim. 襤stediim, hem tak覺m elbiseyle hem spor k覺yafetlerle kullanabileceim 覺k bi saatti. Bu y羹zden diver saatler daha 癟ok ilgimi 癟ekti. Bu saatlerle ilgili forumda g繹rsel olarak ve kullan覺c覺 yorumlar覺 bak覺m覺ndan olduk癟a zengin bi arivle kar覺lat覺m. Burada yaz覺lanlar覺 okumak, bilgilenmek ve bu arada alaca覺m saate karar vermek zevkli bi s羹re癟 oldu.

Diver olunca 繹ncelikle Orient, Seiko, Steinhart, Oris, Tag Heuer, Omega, Rolex gibi bir 癟ok markay覺 inceldim. Bunlar覺n i癟inde en begendigim ve ayn覺 zamanda b羹t癟eme de uygun d羹en saat TAG HEUER Aquaracer 300m oldu.

Bulundugum kentte (Ayd覺n) Tag satan herhangi bi bayii olmad覺覺 i癟in internetten ve baka eh覺rlerdek覺 bayilerden fiyat ald覺m. Ayn覺 saati almak isteyen forum arkada覺m覺z cmyr ile 繹zelden mesajlat覺k. O hem ben覺m hem kendisi i癟in 襤zmir forumdaki Karaorman saat maazasina gidip fiyat ald覺 ve benden 繹nce saaatine kavutu : ) kendisine de g羹zel g羹nlerde kullanmas覺n覺 dilerim..

Ben saatimi en uygun se癟enei sunan Alwaysfashion internet maazas覺ndan ald覺m. Perembe g羹n羹 verdigim sipari Pazartesi g羹n羹, hediye paketi haline getilmi ekilde, faturas覺yla, garanti belgesiyle elime ulat覺. Alwaysfashion'u arad覺g覺mda 1 dk bile telefonda beklemeden hemen ilgilenen birini bulabilmek de g羹zel bi detayd覺.

Saati ald覺ktan sonra bilezii b羹y羹k geldi. Bunu ayarlatmak i癟in Ayd覺n forumda Alt覺nba saate gittim. Orada daha 繹nce Seiko Sportura bakarken sohbet ettigim Kaz覺m beye bu konuda ricada bulundum. Sagolsun hemen ilgilendi ve saatin bilezigini gayet 繹zenli bi ekilde bilegime g繹re ayarlad覺. Bu arada kendisine TSF'den bahsettim. Meer o da 羹yeymi : ) Forum hakk覺nda sohbetimiz de oldu. 覺karken el emeinin kar覺l覺g覺n覺 sordugumda sagolsun hi癟bir 羹cret talep etmedi. Kendisine buradan da ayr覺ca teekk羹r ederim.

Resim

Resim

Resim
En son bilds taraf覺ndan 01 Ara 2014, 23:26 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
bilds

Kay覺t: 14 Eki 2014, 19:58

Re: Kutu a癟覺l覺覺..

Mesaj Erdem35 » 01 Ara 2014, 20:42

襤yi g羹nlerde kullanman覺z覺 dilerim :champ: 癟ok g羹zel bir se癟im olmu :thumbup:
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Re: Kutu a癟覺l覺覺..

Mesaj Tgm » 01 Ara 2014, 20:47

G羹le g羹le kullan覺n :champ: :champ:
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullan覺c覺 avatar覺
Tgm

Ya: 37
Kay覺t: 24 ub 2014, 15:17

Re: TAG Heuer Aquaracer 300M Kutu A癟覺l覺覺

Mesaj khef » 01 Ara 2014, 21:22

Icinize sinen saati bulmak icin yapilan arastirma belki de bu isin en zevkli kismi. Gule gule kullanin. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
khef

Ya: 44
Kay覺t: 07 Mar 2014, 13:02

Mesaj hakanefe » 01 Ara 2014, 21:23

Tebrik ederim 癟ok g羹zel bir saat, g羹le g羹le kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hakanefe

Ya: 44
Kay覺t: 28 May 2014, 18:51

Mesaj Hellhound » 01 Ara 2014, 21:28

G羹zel g羹nlerde kullan覺n. ok 覺k :champ:
gurmekokular
Kullan覺c覺 avatar覺
Hellhound

Kay覺t: 14 Au 2014, 15:42

Mesaj hozburun » 01 Ara 2014, 21:38

Hayirli olsun, gule gule kullanin :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
hozburun

Ya: 51
Kay覺t: 08 Haz 2011, 17:02

Mesaj SeRxx » 01 Ara 2014, 21:39

ok doru bir se癟im oldu :thumbup: G羹le g羹le kullan覺n :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Sonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners