Saat Panerai Luminor Pam1086. Son derece sade, bir o kadar da g羹zel bir saat. Birka癟 haftad覺r kullan覺yorum, imdi dier (癟ou 40mm) saatlerimi takt覺覺mda bileimde k羹癟羹k duruyor (veya bana 繹yle geliyor [emoji18]).
Saat bir Paneraide olmas覺n覺 istediim hemen her eye sahip, bir baka deyile kadran覺nda hi癟bir ey yok. Sadece saati g繹steriyor, onu da kocaman g繹steriyor. 襤nsan覺n g繹z羹ne sokuyor saatin ka癟 olduunu. Gece g繹r羹羹 muazzam, el feneri gibi karanl覺覺 ayd覺nlat覺yor.
72 saat g羹癟 rezervi olduu yaz覺yor ancak ald覺覺mdan beri 繹l癟羹yorum, ortalama 94 saat g羹癟 rezervi var (ilgin癟 ekilde). Saat bozuk galiba, pis kaz覺kland覺m [emoji2957]
zetle, bir Panerai almak isteyenlere iddetle 繹neririm. Markan覺n tarihine ve pop羹laritesine deinmiyorum, ama en basitinden farkl覺 kay覺 se癟enekleriyle farkl覺 tatlar almak isteyenler i癟in 癟ok uygun bir se癟im olacakt覺r. Ben ald覺覺mdan ber her 2 g羹nde bir kay覺 deitiriyorum, ve bu iten 癟ok da keyif al覺yorum. ahsen uzun zamand覺r saat merak覺 ve fena da say覺lmayacak bir saat koleksiyonu olan bir saat merakl覺s覺 olarak kendimi Paneristi olmak i癟in art覺k haz覺r hissediyorum [emoji23] En k覺sa s羹rede bir Pam372 almak i癟in gerekli 癟al覺malara balayaca覺m gibi geliyor. ok uzatmadan birka癟 g繹rsel y羹kleyeyim. Okuduunuz i癟in imdiden teekk羹rler [emoji120]