Maradona yazdı:Bizler büyük resmi göremiyoruz bazen, saflığımıza geliyor... Keşke sizin gibi görüp anlayabilsek bazı şeyleri...
MeraklıAdam yazdı:ozgtegin yazdı:Swiss made yazsa da yazmasa da bir fark yok demek yanlış bence. Hepsinin belli bir kuralı ve oranı var. Bir saat firması kafasına göre saate swiss made yazamaz. Örnek: Mekanizmanın en az %60 nının İsviçrede üretilmiş olması gerekir.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Zaten in-house üreten bir swiss made saatten şüphe edersek haksızlık etmiş oluruz. Ben giriş seviyesi ve orta segment isviçre saatlerinden bahsettim.
MeraklıAdam yazdı:Maradona yazdı:Bizler büyük resmi göremiyoruz bazen, saflığımıza geliyor... Keşke sizin gibi görüp anlayabilsek bazı şeyleri...
Biz hepimiz zaten, burada bilgi vermek ve bilgi edinmek için varız.
Mandos yazdı:MeraklıAdam yazdı:ozgtegin yazdı:Swiss made yazsa da yazmasa da bir fark yok demek yanlış bence. Hepsinin belli bir kuralı ve oranı var. Bir saat firması kafasına göre saate swiss made yazamaz. Örnek: Mekanizmanın en az %60 nının İsviçrede üretilmiş olması gerekir.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Zaten in-house üreten bir swiss made saatten şüphe edersek haksızlık etmiş oluruz. Ben giriş seviyesi ve orta segment isviçre saatlerinden bahsettim.
Orta segment bir markanın dediğiniz şeyi yapması imkansız. Giriş segment bir marka da yapamaz ama hadi onu es geçiyorum.
Maradona yazdı:MeraklıAdam yazdı:Maradona yazdı:Bizler büyük resmi göremiyoruz bazen, saflığımıza geliyor... Keşke sizin gibi görüp anlayabilsek bazı şeyleri...
Biz hepimiz zaten, burada bilgi vermek ve bilgi edinmek için varız.
Son derece faydalı paylaşımlarda bulunuyorsunuz, hiçbir bilgiyi kendinize saklamıyorsunuz... Sanırım "bilgi paylaştıkça çoğalır" prensibi ile yaşıyorsunuz ve bu harika bir şey... Çoğu insan bildiklerini kendisine saklar oysa ki, siz öyle değilsiniz...
Anladığım kadarıyla bu olgunluk yaşınızın verdiği bir ödül, ne mutlu size...
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 65 misafir
|