Deerli arkadalar ne yalan s繹yleyeyim,k覺rk y覺lda bir kutu a癟覺l覺覺 yap覺yorum biraz tad覺n覺 癟覺karay覺m demitim, o y羹zden m覺z覺k癟覺l覺k yap覺p ikisini de doru tahmin yapan asymptote ye cevap vermedim ama ardarda doru tahminler gelince art覺k pes etmek zorunda kal覺yorum.San覺r覺m ipu癟lar覺 Tsf i癟in fazla oldu

Evet ilki Cartier ikincisi Ulysse Nardin,Cevap veren,tahmin y羹r羹ten t羹m deerli tsf 羹yelerine teekk羹r ediyorum 繹ncelikle.
ilk saat: Calibre de Cartier W7190039
Asl覺nda bir s羹redir Cartier saatlerle ilgileniyordum ve bunun sonucunda yakla覺k 1 ay kadar 繹nce Cartier Ronde Solo xl alarak bir balang覺癟 yapm覺 oldum.Saat kutuma koyduum Ronde xl ' ye hayran g繹zlerle bak覺p kutu a癟覺l覺覺 planlarken, g繹z羹m bir alt s覺radaki frederique constant a iliti ve iki saati birbirine biraz benzettim,san覺r覺m benden ilk 癟izii burada yedi.Bir ka癟 akam sonra, Bursa daki bir avm de geliig羹zel gezerken, g繹z羹m vitrinde bulunan bu modele iliti ve g繹rd羹羹m anda Ronde Solo nun 羹zerine bu defa derin bir 癟izik att覺覺m覺 s繹yleyebilirim.Asl覺nda benim denediim 癟elik bezel oland覺 ve bu modelle arada ciddi gel- git ler yaad覺m, bunda daha 繹nce alt覺n bezelli bir model kullanmam覺 olmam覺n etkisi var 羹phesiz. Buna kar覺l覺k modelin gayet ho ve 繹zg羹n durduunu, korkular覺m覺n yersiz 癟覺kt覺覺n覺 s繹yleyebilirim.
saatin kasa 癟ap覺 42 mm, kristal safir cam ( ronde de sentetik safir kullan覺l覺yordu) ve 18 ayar rose gold bezel kullan覺l覺yor. Arka kapak safir transparan.Cartier 1904-PS MC inhouse otomatik mekanizma,27 tal覺,28.800 sal覺n覺ml覺 ve 48 saat g羹癟 rezervli. 襤lk g繹rd羹羹m anda kalbimde yer edinen mask羹ler g繹r羹n羹ml羹 kadran覺 癟ok ama 癟ok 覺k bulduumu s繹ylemeliyim.Genel olarak hem elegance ve hem de mask羹ler bir g繹r羹n羹m羹 var,g羹m羹 zemin 羹zerine Cartier in klasik siyah roma rakamlar覺 ve alt覺n bezelin uyumu 癟ok ho. A癟覺k renk kadran ve alt覺n bezel in de etkisi ile koldaki duruu 42 mm den b羹y羹k gibi geldi g繹z羹me.Saatin bana verdii kalite hissi olduk癟a y羹ksek oldu,hatta Ronde solo dan sonra kalite anlam覺nda ciddi bir terfi hissi yaad覺覺m覺 s繹yleyebilirim.

ikinci saat: Ulysse Nardin Maxi Marine 263-66-3-62
Ulysse sevdam Cartier den de 繹nce balad覺,asl覺nda hep mavi kadranl覺 olan modeli alaca覺m覺 d羹羹nm羹t羹m ama biraz da denk geldii i癟in siyah olan覺 ald覺m.41 mm kasa 癟ap覺 ,12.50 mm kasa kal覺nl覺覺 olan modelin, UN-26 kodlu mekanizmas覺, Eta 2892 tabanl覺 ve cosc sertifikal覺.
Koluma ilk takt覺覺mda, sade ama 覺k kadran覺, kadrandaki siyah rengin derinlii ve saatin optik olarak dengeli yap覺s覺, bana uzun y覺llar demode olmayacak ve koleksiyonumda demirba olacak bir saat ald覺覺m覺 d羹羹nd羹rd羹. (ger癟i u ana kadar satt覺覺m saatlerin yar覺dan fazlas覺 i癟in kurmuumdur bu c羹mleyi:) ) Kadrandaki small second ve power reserve g繹stergelerinin konumlanmalar覺 houma gitti. Genel olarak kadran i癟iliini 癟ok beendiimi s繹yleyebilirim.

Forumun tozlu sayfalar覺nda 繹rencilik yapmaya ve 繹renici olmaya 癟al覺an biri olarak,s羹r癟 i lisan ettiysek affola diyorum.Okuyan,yorum yapan t羹m forum ahalisine , t羹m arkadalara ilgilenip zaman ay覺rd覺klar覺 i癟in teekk羹r ederim.Olumlu-olumsuz her t羹rl羹 yoruma a癟覺k olduumu da belirtmek isterim.
Birlikle g羹zel zamanlar g繹rmek dileiyle.. Sayg覺lar覺mla..
Tapatalk kullanarak iPad arac覺l覺覺yla g繹nderildi