Caner1983 yazd覺:Mertye g繹rmesin laz
G繹rd羹m bile.
Bu sefer ne olmad覺覺n覺 tahmin etmeye 癟al覺arak balamak istiyorum ben. Piyasada sat覺l覺k olan saatlerden yola 癟覺karak neler olabileceinide kapsaml覺 olarak yaz覺cam bakal覺m nolacak.
-Son 2 kutu Panerai idi art覺k Panerai deildir diye d羹羹n羹yorum.
-Hep bir VC Overseas sevdas覺 vard覺 o al覺nd覺覺na g繹re VC olma ihtimali 癟ok d羹羹k.
-Genelde daha spor modeller tercih ediliyor jaeger dress watch modelleri deil ama compressador veya deep sea olabilir.
-Roger Dubuis 繹nceden vard覺 asl覺nda tarz olarak koleksiyona gidecek bir marka spor saat olarak ama 繹nceden vard覺 ve gitti.
-Pek ihtimal vermesemde Hublot Unico Gmt olabilir 繹nceden dan覺覺lm覺t覺 diye hat覺rl覺yorum. Ger癟i o konu sonras覺 Hublot al覺nmamal覺 diye bir karar 癟覺km覺t覺 diyede hat覺rl覺yorum ama baya ho bir modeldi neden olmas覺n.
-Patek olmaz diye d羹羹n羹yorum genel anlamda kullan覺lan rolexler hari癟 koleksiyona 42-44 mm alt覺 saat pek gelmiyor gelsede 癟ok durmuyor.
Bu kutuda benim favorilerim AP ve UN gibi duruyor. 襤in ilgin癟 yan覺 44mm bir AP zaten mevcut koleksiyonda ama deri kordonlu bir Navy acaba gelirmi? UN i癟inse piyasada bir tane komple alt覺n kasa savarona var acaba o olabilir mi diye d羹羹n羹yorum. Siyah olan yak覺n zamanda benim ald覺覺m model 繹nceden koleksiyona kat覺lm覺t覺 asl覺nda ama komple alt覺n olan 癟ok daha farkl覺 .(Ben 癟ok 覺s覺nam覺yorum o modele komple alt覺n olmas覺ndan 繹t羹r羹 ama zevkler ve renkler

)
Son favorim ise IWC olabilir. Heleki sat覺l覺k bir tane big pilot perpetual calender var eer oysa muazzam bir se癟im olabilir. Aquatimer ve Portuguese de favoriler aras覺nda.
Birde Sat覺l覺k olan CVSTOS marka s覺f覺r bir saat var piyasada o biraz fazla cesur bir tercih olabilir. Ama Laz5353'ten bahsettiimiz d羹羹n羹l羹nce bence b羹y羹k s羹rpriz olmaz. (Roger Dubuis kullanm覺 biri olduu i癟in b繹yle d羹羹n羹yorum.)
Benden bu kadar tabi bunlardan hi癟biri de olmayabilir. Saolsun Laz herseferinde bizi a覺rtmay覺 baaran bir insan.