TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Hublot King Power F1 Great Britain Limited Ed. Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kutu a癟覺l覺覺 var

Mesaj manil » 03 Nis 2015, 23:27

A癟覺k癟as覺 laz beni hayalk覺r覺kl覺覺na uratt覺. :cry: ben, ahsen bu saatten sonra lazdan kutu a癟覺l覺覺 yerine isvi癟re de bir saat fabrikas覺 a癟覺l覺覺 beklerdim.

Platin daytona diyeyim bari.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

Mesaj MertYe » 03 Nis 2015, 23:43

Caner1983 yazd覺:Mertye g繹rmesin laz

G繹rd羹m bile. :lol:

Bu sefer ne olmad覺覺n覺 tahmin etmeye 癟al覺arak balamak istiyorum ben. Piyasada sat覺l覺k olan saatlerden yola 癟覺karak neler olabileceinide kapsaml覺 olarak yaz覺cam bakal覺m nolacak.

-Son 2 kutu Panerai idi art覺k Panerai deildir diye d羹羹n羹yorum.
-Hep bir VC Overseas sevdas覺 vard覺 o al覺nd覺覺na g繹re VC olma ihtimali 癟ok d羹羹k.
-Genelde daha spor modeller tercih ediliyor jaeger dress watch modelleri deil ama compressador veya deep sea olabilir.
-Roger Dubuis 繹nceden vard覺 asl覺nda tarz olarak koleksiyona gidecek bir marka spor saat olarak ama 繹nceden vard覺 ve gitti.

-Pek ihtimal vermesemde Hublot Unico Gmt olabilir 繹nceden dan覺覺lm覺t覺 diye hat覺rl覺yorum. Ger癟i o konu sonras覺 Hublot al覺nmamal覺 diye bir karar 癟覺km覺t覺 diyede hat覺rl覺yorum ama baya ho bir modeldi neden olmas覺n.
-Patek olmaz diye d羹羹n羹yorum genel anlamda kullan覺lan rolexler hari癟 koleksiyona 42-44 mm alt覺 saat pek gelmiyor gelsede 癟ok durmuyor.

Bu kutuda benim favorilerim AP ve UN gibi duruyor. 襤in ilgin癟 yan覺 44mm bir AP zaten mevcut koleksiyonda ama deri kordonlu bir Navy acaba gelirmi? UN i癟inse piyasada bir tane komple alt覺n kasa savarona var acaba o olabilir mi diye d羹羹n羹yorum. Siyah olan yak覺n zamanda benim ald覺覺m model 繹nceden koleksiyona kat覺lm覺t覺 asl覺nda ama komple alt覺n olan 癟ok daha farkl覺 .(Ben 癟ok 覺s覺nam覺yorum o modele komple alt覺n olmas覺ndan 繹t羹r羹 ama zevkler ve renkler :D )

Son favorim ise IWC olabilir. Heleki sat覺l覺k bir tane big pilot perpetual calender var eer oysa muazzam bir se癟im olabilir. Aquatimer ve Portuguese de favoriler aras覺nda.

Birde Sat覺l覺k olan CVSTOS marka s覺f覺r bir saat var piyasada o biraz fazla cesur bir tercih olabilir. Ama Laz5353'ten bahsettiimiz d羹羹n羹l羹nce bence b羹y羹k s羹rpriz olmaz. (Roger Dubuis kullanm覺 biri olduu i癟in b繹yle d羹羹n羹yorum.)

Benden bu kadar tabi bunlardan hi癟biri de olmayabilir. Saolsun Laz herseferinde bizi a覺rtmay覺 baaran bir insan. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj mlm » 04 Nis 2015, 00:39

Mertye forum tarihindeki en uzun tahmin san覺r覺m bu oldu :D

Ben Brequet diyorum :thumbup:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj Bg17 » 04 Nis 2015, 00:54

Merty bir nevi kisilik analizi yada kahve fali gibi oldu. bende merak ettim bak. Senden tahmin aliyim, ben n e alirim bir dahakine?
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Thevenin » 04 Nis 2015, 01:08

Analiz ibretlik :geek: Simdi ne alacagiz? :D

Resim
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj MertYe » 04 Nis 2015, 01:09

mlm yazd覺:Mertye forum tarihindeki en uzun tahmin san覺r覺m bu oldu :D

Ben Brequet diyorum :thumbup:

:champ:

Bence kasa 癟ap覺 ve dress mi yoksa spor mu onlarda bilinirse iimiz biraz kolayla覺r. Bende tahminleri daralt覺r覺m. Laz dan bir at覺l覺m bekliyorum bu konularda.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Mesaj MertYe » 04 Nis 2015, 01:11

Bg17 yazd覺:Merty bir nevi kisilik analizi yada kahve fali gibi oldu. bende merak ettim bak. Senden tahmin aliyim, ben n e alirim bir dahakine?

Patek alanlar覺n sonraki at覺l覺mlar覺n覺 pek tahmin edemiyorum a癟覺k癟as覺.

Eklemeyi unutmuum kau癟uk kordon a覺rl覺kl覺 saatleri sevdiim i癟in aquanaut patekteki favorim cok g羹zel bir model :super:
En son MertYe taraf覺ndan 04 Nis 2015, 02:50 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Mesaj herakles » 04 Nis 2015, 01:23

Laz almad覺覺n saat kalmad覺 diye d羹羹n羹yorum. Ama bi Richard Mille neden olmas覺n :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
herakles

Kay覺t: 12 Oca 2014, 20:04

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: gockuncu ve 292 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners