fsinan yazd覺:O dediiniz modelde 1863 mekanizma var, 1861 mekanizma ile tek fark覺 biraz s羹slenmi olmas覺. 襤kisi de el kurmal覺.
fsinan yazd覺:Mekanizma fark覺;
Aa覺daki ifadeleri 襤ngilizce'den 癟evirdim.
1861'de g羹venilirlii art覺ran sentetik Delrin freni varken, 1863'de daha estekik olan metal fren vard覺r. 1863 mekanizma safir kristal ile g繹sterim ama癟l覺 ilenir.
Saatlerin fark覺;
n ve arkas覺nda safir kristal olan model (006) da kullan覺lan safir neredeyse 癟izilmez 繹zellikte iken, par癟alanabilir. Hesalit malzeme ise daha kolay 癟izilebilen bir malzeme iken darbeyle par癟alanmaz. izilebilirdir ancak di macunu yahut polywatch ile kolayca 癟izikleri giderilebilir, deitirilmesi s繹z konusu olursa fiyat覺 20-30$ civar覺ndad覺r. Safir kristal fiyat覺 ise 500$'dan az deildir.
Y羹kseltilmi hesalit kristal daha s覺cak bir g繹r羹nt羹 verir, bu saatteki y羹kseltilmi safir ise etraf覺nda beyaz s羹t rengi bir halka olumas覺na sebep olur. Doal g羹ne 覺覺覺 fotoraflar覺nda da daha da belirgin g繹r羹lebilecei 羹zere Hesalit a癟覺l覺 y羹zey fotolar覺nda bile geni ve s覺cak g繹r羹nt羹 sunar. Hesalit NASA taraf覺ndan uzayda kullan覺lan orjinal materyaldir.
Al覺veri Siteleri hakk覺nda;
Valla baz覺 sat覺 sitelerinde veri b羹t羹nl羹羹 a癟覺s覺ndan s覺k覺nt覺lar var hatta siparilerin iptal edilmesi gibi durumlar oluyor, bundan 2 ay 繹nce bir Seiko Presage almaya niyetlenmiken sipari verip stokta olmad覺覺 belirlenince alamam覺t覺m. Ama bu al覺verite ben imdiye kadar en iyi online al覺veri deneyimini yaad覺m. Buraya yazaca覺m siteyi ama reklam olacak, soranlara yazar覺m. Ger癟ekten profesyonel, her sorunuza cevap veren, kutunun nas覺l paketlendiini bile anlatan bir hizmet ald覺m.
fsinan yazd覺:
Al覺veri Siteleri hakk覺nda;
Valla baz覺 sat覺 sitelerinde veri b羹t羹nl羹羹 a癟覺s覺ndan s覺k覺nt覺lar var hatta siparilerin iptal edilmesi gibi durumlar oluyor, bundan 2 ay 繹nce bir Seiko Presage almaya niyetlenmiken sipari verip stokta olmad覺覺 belirlenince alamam覺t覺m. Ama bu al覺verite ben imdiye kadar en iyi online al覺veri deneyimini yaad覺m. Buraya yazaca覺m siteyi ama reklam olacak, soranlara yazar覺m. Ger癟ekten profesyonel, her sorunuza cevap veren, kutunun nas覺l paketlendiini bile anlatan bir hizmet ald覺m.
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 291 misafir
|