Clk yazd覺:cnltf, 繹ncelikle tebrikler. Carbon diver deneme snsin oldu mu? Oldu ise celik kararinin altinda ki neden/nedenleri paylasirsan sevinirim.
Cok g羹zel bir tercih yaptigini belirtmeden gecmeyelim
Tekrar tesekkurler Clk

Celik olan diverini denedim ama carbon diveri denemedim (varmiydi da hatirlamiyorum pek). Neden bu celik modeli aldim:
Diger butun saatlerim deri kayisli oldugundan dolayi koleksiyona metal bilezikli bir saat eklemek istedim, bir kac ay oncesinde de forumdan yardim istemistim bu konuda.
Beyaz kadrani metal bilezikle cok yakistirdim, spor ama ayni zamanda dress watch olarak da kullanilabilecek bir hava katmis. Diver modellerinde celik bilezik vardi ama beyaz kadranlisi yoktu.
Saatin arkasinin acik olmasi takintim var malesef, diverlarin hepsinin arkasi kapaliydi.
Koleksiyonumda halen bir diver saat yok ve bu saati almadan once Panerai ve Omega Seamasterlara baktim. Bu iki marka da diver saatleri konusunda cok koklu bir tarihe sahip iki marka, Cartier ise diver modelini yeni cikardi, tabiri caiz ise bu iki markayi aldatmak istemedim Cartier ile

Bu arada Cartier Diverlarin Lumei gordugum en guzel lume, bunu soylemeden gecemicem. Karakteristik roma rakamli 12 ile isiksiz ortamda saati tanimlamak inanilmaz kolay, diger saatlerin birbirine benzer lumelarinin aksine. BMW'nin angel eyes farlari nasil Kmlerce oteden taniniyorsa, bu da oyle olmus bence