Herkese teker teker tesekk羹r ederim arkadaslar
afl, seriyi tamamlamak degil de marka koleksiyonu olarak g繹relim
Cct, vintage saatler ile ortak karakteri konusunda sonuna kadar haklisin. Benim hic aklimda olmamasina ragmen satisi gerceklestiren beyefendi 繹n羹me koyunca (daha 繹nce bu modeli kaucuk bilezikten dolayi hic incelememistim) asik oldum. Detaylar m羹kemmel, beni en cok sasirtan kismi kaucuk bilezigi. Kaucuk bilezik olur mu demeyin oluyormus. Bug羹ne kadar GRABR'da dahil olmak 羹zere bileziksiz hicbir saat bana bilezik rahatligini vermemisti. Oysterflex olayi bambaska bir boyuta tasimis. Perrelet ile karsilastirdim Oysterflex 5 yildizli otelse Perrelet kaucuk band pansiyon olur. Abartma o kadar da fark olmaz demeyin, gidin deneyin
3D olarak nitelendirilen ve kolun tem teri hem nemi atmasini saglayan hem de kaucuk bilezigin kola cok daha iyi oturmasini saglayan ve bug羹ne kadar sadece Rolex'in uyguladigi sistem dillere destan.
Titanium ve Nickel alasimi kaucuk icerisinde ki metal parca kaucuktan da daha yumusak. Sonuc olarak sadece siyah ve everose uyumu,gilt dial yada cerachrome bezelin kendine has tartismasiz kadife kalitesinde ki isciligi yada 37 mm versiyon ile olan teknik farkliliklari degil, kaucuk gibi benim hic tercih etmedigim bir malzemeden b繹ylesine rahat bir saat yapmis olmasi belkide bu kadar kolay karar vermeme neden olan asil nedendir.
o2o, saat 40 mm

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...