Eyvallah abi...Kb8 yazd覺:Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar覺n覺 g繹stersin Fatih kardeim.
SM-G975F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Eyvallah abi...Kb8 yazd覺:Hay覺rl覺 olsun, g羹zel zamanlar覺n覺 g繹stersin Fatih kardeim.
SM-G975F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Teekk羹r ederim Hasan abi [emoji4]hozburun yazd覺:Tebrikler Fatih, harika bir saat
LYA-L09 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
ok saol Mustafa...mustybs yazd覺:Hay覺rl覺 uurlu olsun. G羹zel g羹nlerde kullan覺n.
SM-G950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Cok teekk羹r ederim, enteresan bir kadran覺 var, ne mavi, ne yeil, tam turkuaz her 覺覺kta farkl覺Cruciatus yazd覺:Hay覺rl覺 olsun.. kadran rengini 癟ok beendim, g羹zel deiimler yap覺yor 覺覺a g繹re.. g羹le g羹le kullan覺n.
Teekk羹r ederim [emoji1374]azizkaya yazd覺:Hay覺rl覺 olsun. G羹zel g羹nlerde kullan覺n.
SM-N960F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Burak abi tekrar 癟ok teekk羹r ediyorum, tam istediim boyutta ve kalitede bir saat sahibi oldum. Uzun zaman birlikte olaca覺z gibi g繹z羹k羹yor [emoji1374][emoji4]Bond yazd覺:Rica ederim. Tek bakan覺m覺z B羹lent (Clk) Onursal Bakan![]()
![]()
G羹zel g羹nlerde kullan FatihRenk harika ve 癟ok yak覺m覺 bilee
Saatte, kutu ve i癟eriinde kullan覺lan renkler ve materyaller ile ad覺 gibi tertemiz bir saat. Boyut super diyebilirim o zaman olsa belki TSF Edition i癟in 39.5 veya 41 yapt覺rmay覺 tercih edebilirdik. imdi yeni 41mm versiyonlar gelecek san覺r覺m standart modellerde Aquis serisi i癟in. Ayn覺 seride ve modelde daha 癟ok kiiye hitap etmek ad覺na 3 farkl覺 kasa b羹y羹kl羹羹 ile 羹retmeleri gayet mant覺kl覺 ve pozitif bir uygulama.
Fotoraflar 癟ok g羹zel olmuTeekk羹rler.
Teekk羹r ederimUmutunal yazd覺:ok g羹zel, hay覺rl覺 olsun.
Eyvallah Cengiz hocam, ger癟ektende kadrani beni benden al覺yormlm yazd覺:G羹le g羹le kullan Fatih hocam 癟ok g羹zel se癟im olmu![]()
D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 54 misafir
|